Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiggg

Seks nie z miłości...

Polecane posty

Gość jarek12m
Witam. Od 2 lat spotykam się z moją byłą z którą byłem miesiąc. Ona do mnie pisze że chce się zobaczyć. Często jest to jeden szybki numerek czasem jedna noc albo nawet cały weekend. Spotykamy się tylko dla seksu. Mowi ze poprostu lubi się ze mną kochać i tyle żadne uczucie nas nie łączy i nie będzie łączyć wiec nie trzeba się kochać tylko dobrze dogadywać.

Gość thugyh
To musi byc twoja deyczja, ale... ja bym sprobowala ;)

Gość Może to pewnie być ryzykowna
ale i ekscytująca zabawa,nie wierzę jednak,żeby ludzie umieli się tak bawić.Zakazany owoc może być kuszący.Seks z kimś,gdzie oboje wiedzą,że nic więcej nie będzie,a mimo to dają upust emocjom,jest pewni fajny.

Tak, zrobiłam to, trzy razy (dwóch partnerów). Ale nie było to za bardzo przyjemne. Jakoś tak inaczej niż w dłuższym związku. Właściwie to niewiele czułam. Pragnęłam bliskości tak na prawdę a taki seks to nie bliskość, co sobie potwierdziłam w sumie. Też byłam zaskoczona, że przyszło mi to łatwiej niż myślałam.

z kimkolwiek na pewno nie byłoby przyjemne,ale tam gdzie jest spory wzajemny pociąg i jakiś upust temu dają,ale jednoecześnie wiedzą,że nie są dla siebie,to byłaby zajebista sprawa,ale nierealna

ja też to zrobiłam bez miłości na dodatek z kolegą mojego byłego męża:-)i to było takie spontaniczne,najpierw wypiliśmy kawę,obejrzeliśmy parę dobrych filmów,pośmialiśmy się i tak to wyszło samo z siebie,że wylądowaliśmy w łózku

Nie każdy lubi ruchać ile wlezie, co nie znaczy wcale że jest się mało ruchawym. Zwyczajnie nie pierrdoli się tego co na drzewo nie spierrdoli. Łatwo przyszło, łatwo poszło. Faceci są różni a i dziewczyny bardziej wybredne, chodź puszczają się za lizaka i obciągają już w gimnazjum, to obudzi się w nich matka Polka i nastąpi dyskomfort, czy to szmaty, czy już wycieraczki. Rynsztok, do tego to spłynie.

Gość katiggg
dlaczego nierealny? Własnie mnie to kusi bo jest bardzo ekscytujące... długo mu nie ulegałam, zawsze jakos się broniłam, ale chyba już nie daje rady. zakazany owoc dobrze smakuje? :P mam 20 lat i znikome doświadczenie w tych sprawach,ale on o tym wie.

Nie boicie się,że ten"przypadkowy"może się do Was przyczepić i zagrozić Waszemu związkowi?

Gość katiggg
no wlasnie,nie boicie sie?

Seks można mieć albo w związku,albo w burdelu.Nie są możliwe inne opcje.

Gość poprostu to lubie
spotykam sie ze swoją byłą od dwuch lat tylko dla seksu i obojgu nam to pasuje, pragniemy sie jak cholera, czasem w nocy dzwoni zebym przyjechał albo możemy cały weekend z łózka nie wychodzić. nic nas poza tym nie łączy i nie bedzie łaczyć byliśmy razem miesiąc. Mysle ze obie soby muszą wiedzieć że to tylko seks i tyle bo można kogoś skrzywdzić

tu nie chodzi o zdradę,zdrada jest obrzydliwa

z obserwacji życia

,,Seks można mieć albo w związku,albo w burdelu.'' Dość kiepskie masz pojęcie o świecie.;)

jakiś urok by to miało,takie spełnienie jakichś wzajemnych fantazji jako takie zakazane owoce,gdyby było możliwe

jakiś urok by to miało,takie spełnienie jakichś wzajemnych fantazji jako takie zakazane owoce,gdyby było możliwe

chciałbym się mylić

Gość poprostu to lubie
nie zgadzam się. jak dwie osoby wiedzą czego chcą to nie potrzeba związku dla przyjemności

Tylko jakoś tak się dziwnie wtedy,że albo facet jest desperat i kandydat na stalkera,albo kobieta chce łapać na dziecko męża,tak wygląda życie,stety lub niestety.

Gość poprostu to lubie
i dodam ze w takim układzie seks jest duzo lepszy bo łatwiej jest powiedzieć czego się chce i to spełnić

Uprawiałem przygodny sex bez miłości,gdy wracałem od kochanki

,,i dodam ze w takim układzie seks jest duzo lepszy bo łatwiej jest powiedzieć czego się chce i to spełnić'' Ja się nie zgodzę. Jest dreszczyk emocji, ale też człowiek się stara dobrze wypaść i ja przynajmniej orgazmu nie miałam.

Gość katiggg
a uprawialiscie ten seks z jakas typowo przypadkowa osoba czy z kims kogo znaliście? Oprócz byłej dziewczyny ;)

Gość poprostu to lubie
ale w twoim przypadku był to jednorazowy seks?

Bo mnie się wydaje, że w tego typu seksie raczej każdy troszczy się o siebie. Ja tez nie miałam orgazmu bo nie potrafiłam właśnie tego zrobić. Może to kwestia wprawy. Co ciekawe, partnerom chyba było spoko bo chcieliby to powtarzać... Uważam, że seks w związku smakuje o wiele lepiej. Gdybym miała tylko przygodne doświadczenia, uważałabym że seks jest przereklamowany.