Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Argentynka free

Miłość przez Gadu Gadu :)

Polecane posty

Gość Argentynka free

Witam wszystkich zakochanych, i tych którzy dopiero się zakochają. :P 😍 Jak to jest z tą miłością przez internet? Niektórzy mówią, że nie możliwe...Poznałam go na forum, zaczęło się od flirtu było bardzo przyjemnie ;) Potem przenieśliśmy znajomość na maila gdzie było jeszcze bardziej fajnie i w końcu gg. Tam się rozkręcił prawdziwy romans, rozmawialiśmy długo poznając tajniki swoich pragnień i osobowości. Kiedy włączałam gg czułam szybsze bicie serca wiedziałam, że chce wracać do tego milusiego numerka ;) Poszły wymiany fotek, prywatnych danych, W końcu przyszedł czas na spotkanie, miałam tremę lekko się obawiałam czy jest tym za kogo się podawał. Dodatkowo podsycały mnie te opowieści o dziwnych facetech z internetu. Spotkaliśmy się miło spędzając czas w kawiarni, potem zwiedziliśmy razem kilka interesujących miejsc, w planach następne spotkania ;) Wydaje się, że trafiłam idealnie, jest przystojny, ma to coś, charakter który mi odpowiada, nie napiera na seks ;) powodzenia wszystkim na nowych drogach życia 😘 :P

Gość czy jest
to ktoś z tego forum?

Gość w sloneczny poranek
Też sobie tego życzę ;)

Gość =[]=
Wydaje się to głupie ale.. w tych czasach każdy radzi sobie jak może.

Gość nie wiem co tu
dużo pisać. Kobietki nie każdy facet nawet jeśli opowiada co to nie on potrafi szybko się przełamać. Nim dłużej facet pisze tym bardziej jest nieśmiały, najczęściej nieśmiali są bardzo uczuciowi i boja się zranienia, tacy najmocniej najszczerzej kochają.

Gość nie wiem co tu
Co innego przypadkowy sex z wywłoką a co innego uczucia do tej wymarzonej. Dziwni jesteśmy ;)

Gość słoneczko za chmurka
dziwni to mało powiedziane

Gość słoneczko za chmurka
:)