Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

czy ludzie, którzy chcą popełnić samobójstwo

Polecane posty

mówią o tym? Czy raczej są coraz smutniejsi i po prostu to robią? Ci co mówią, to proszą o pomoc, zainteresowanie i tego nie chcą zrobić?

Gość lajf is brutal of zasackas
róznie bywa

Kobiety tak, zazwyczaj samobójstwo jest wołaniem o pomoc. One wcale nie chcą tego zrobić, często dają sygnały ostrzegawcze. Albo dzwonią tuż po tym gdy zrobią coś głupiego. Mężczyźni za to zabijają się skuteczniej. Koniec to koniec.

Gość Dojrzałe_wino
Faceci też czasem wołają o pomoc. Ale czasem także robią to skutecznie;może dlatego,że to pozwala im do końca być panami swojego losu...

WomanInTheFog z jakiego powodu umieściłaś swoje zdjęcie na kafe?

No właśnie, zauważyłam, że mój kolega, który skończył ze sobą nie mówił nic o swoich problemach. Po wszystkim jakoś dopiero człowiek zauważył szczegóły w zmianie zachowania. Natomiast jak moja koleżanka dużo mówiła o tym, to do dziś tego nie zrobiła. Mężczyznom jest chyba ciężej mówić o swoich problemach, może stąd to wynika?

Gość Zuzanna Amelia & 10
Dokladnie tak jak napisalas. Ktos kto naprawde chce ze soba skonczyc nie bedzie o tym gadac na prawo i lewo tylko zrobi to raz a skutecznie. Natomiast ci co gadaja nie chca popelniac samobojstwa a uzywaja go do zwrocenia na siebie uwagi , szantazu albo manipulacji. Od takich nalezy uciekac jak najdalej i jak najszybciej bo sa w stanie zniszczyc zycie partnerowi.

Z takiego powodu, że na każdym portalu mam swoje zdjęcie, sama lubię wiedzieć z kim rozmawiam i jestem przeciwniczką udawanej anonimowości w internecie. Czemu pytasz? Dużo osób ma tu również swoje zdjęcie. :)

Ale wiesz ile osób może to wykorzystać przeciwko Tobie? To co umieścisz w necie już zawsze tutaj zostanie ;) Z pewną wiedzą, można prześledzić wszystko co robiłaś na przestrzeni wielu lat. Też nie jestem całkiem anonimowa ale na takich portalach to tak.

Gość zależy od człowieka
na to nie ma reguły, uwierz znam z autopsji