Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
anna_123456

Moja córka spotyka się ze starszym chłopakiem.

Polecane posty

Witam, proszę o pomoc i radę. Moja 14-letnia córka zaczęła spotykać się z chłopakiem. Jest dobrą uczennicą i córką, jednakże nie wiem, czy mogę jej ufać, nie jest asertywna. Zaczęła spotykać się z chłopakiem, mieszkającym obok nas. On ma 17 lat. Jest naszym sąsiadem, z jego ojcem jestem skłócona. Chłopak ten, nie jest dobrym przykładem dla mojej córki. Pali, pewnie pije. Słyszałam, że jest zagrożony z przedmiotu. Gdy dowiedzieliśmy się z mężem, że córka się z nim spotyka (twierdziła, że to tylko kolega), stanowczo jej tego zabroniliśmy. Wydaje mi się, że nadal robi to po kryjomu, mówiąc, że idzie do koleżanki. Nie chcę aby szlajała się z tym chłopakiem, gdzie popełniłam błąd? To jeszcze dziecko, powinna mieć inne rzeczy w głowie. Naprawdę surowo jej tego zabroniliśmy. Jednakże ją nakryłam. Powiedziała mi pewnego dnia, że idzie do koleżanki. Pojechałam za nią i natknęłam się na nią i tego chłopaka jak szli w stronę lasu. Jak najszybciej kazałam wsiąść jej do samochodu, bardzo na nią nakrzyczałam, zaczęłam płakać. Mam z nią teraz bardzo słaby kontakt, ale jeśli jeszcze raz mnie okłamie, czy mój mąż powinien pójść do ojca tego chłopaka i powiedzieć, że sobie tego nie życzy? Pomocy, nie wiem co zrobić.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować