Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pomocniczka

Wyjazd do Turcji

Polecane posty

Gość pomocniczka

Witam wszystkich. Mam takie pytanie. Moja mama poznala na jakims portalu Irakijczyka który mieszka obecnie w Turcji ale czeka na wizę do Stanów. ( stałą ) ! Ona twierdzi ze to nie milosc lecz przyjazn, codziennie po kilka godzin rozmawiaja i widza sie na skype ! oczywiscie mówią tylko po ang. On zaprosił ją do siebie! znają się około pół roku. Mieszka na jakiejś prowincji. On ma 31 lat moja mama 46 ! Dziś kupila bilet lotniczy i leci tam na 6 dni. Co wy o tym myslicie? On poslal jej dowodu zameldowania np rachunki za media itp, skan paszportu, adres tel. Wszystko mamy jego ( dane) . Ja jakos troche boję sie tego wyjazdu. Wiem tylko ze on jest bardzo religijny, kilka razy dziennie modli sie do Allaha czy kogo oni tam mają... Malo tego ! jest prawiczkiem ! Ona chce przezyc przygodę zycia ! martwi mnie tylko ze leci bezposrednio do niego do domu a nie np gdzies z biura podróży... czy jest np coś, ktoś, kogo można powiadomić że taka sytuacja ma miejsce gdyby się cokolwiek stało.? Boje sie ze wyjdzie na lotnisku w Turcji w istambule i sluch o niej zaginie. ja faceta nie znam. Ona mowi o nim w samych syperlatywach. Jakos ciezko mnie przekonac... Co wy o tym sądzicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować