Gość pomocniczka Napisano Styczeń 10, 2013 Witam wszystkich. Mam takie pytanie. Moja mama poznala na jakims portalu Irakijczyka który mieszka obecnie w Turcji ale czeka na wizę do Stanów. ( stałą ) ! Ona twierdzi ze to nie milosc lecz przyjazn, codziennie po kilka godzin rozmawiaja i widza sie na skype ! oczywiscie mówią tylko po ang. On zaprosił ją do siebie! znają się około pół roku. Mieszka na jakiejś prowincji. On ma 31 lat moja mama 46 ! Dziś kupila bilet lotniczy i leci tam na 6 dni. Co wy o tym myslicie? On poslal jej dowodu zameldowania np rachunki za media itp, skan paszportu, adres tel. Wszystko mamy jego ( dane) . Ja jakos troche boję sie tego wyjazdu. Wiem tylko ze on jest bardzo religijny, kilka razy dziennie modli sie do Allaha czy kogo oni tam mają... Malo tego ! jest prawiczkiem ! Ona chce przezyc przygodę zycia ! martwi mnie tylko ze leci bezposrednio do niego do domu a nie np gdzies z biura podróży... czy jest np coś, ktoś, kogo można powiadomić że taka sytuacja ma miejsce gdyby się cokolwiek stało.? Boje sie ze wyjdzie na lotnisku w Turcji w istambule i sluch o niej zaginie. ja faceta nie znam. Ona mowi o nim w samych syperlatywach. Jakos ciezko mnie przekonac... Co wy o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach