Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po_prostu_mariusz

Fajny 32-latek pozna młodszą dziewczynę

Polecane posty

Z chęcią poznam młodszą od siebie dziewczynę, może być studentka, albo licealistka (oby pełnoletnia). Czy ukrywa się gdzieś tutaj taka dziewczyna? :)

Gość jedziemy bambobusem
w jakim celu? :D

A czy od razu musi być jakiś cel? Nie lubię zbyt daleko wybiegać w przyszłość. No powiedzmy, że na razie celem niech będzie zwyczajnie rozmowa :)

A czy od razu musi być jakiś cel? Nie lubię zbyt daleko wybiegać w przyszłość. No powiedzmy, że na razie celem niech będzie zwyczajnie rozmowa :)

Gość spocony wiesiek
a może być niebrzydki 52-latek?

Gość wiercidełko
Nie oszukuj się, nie jesteś fajny jeśli w ten sposób chcesz nawiązać znajomość z kobietą.

Gość fajnakasia32
a gdzie mieszkasz bo ja w londynie.

Gość tatedatt1011
20-latka pasuje?

Gość tatedatt1011
dziwne, ze interesujesz sie takimi mlodymi dziewczynami

Gość tatedatt1011
dziwne, że interesujesz się tak młodymi dziewczynami

Gość wiercidełko
"wiercidełko > a to niby dlaczego?" Bo nie masz jaj aby zagadnąć taką w realu? Czy może dla odmiany próbujesz randki przez kafeterie?

tatedatt1011 > po prostu na razie mało o mnie wiesz, gdybyś mnie poznała, to zrozumiałabyś dlaczego akurat w tym momencie mam ochotę poznać młodszą dziewczynę. W sumie to ja staro się też jeszcze nie czuję ;)

Gość fajnakasia32
ma ochote zapiac ciasna cipke ja to rozumiem. Ja mialem tylko jednego partnera wiec jestem ciasna jak dziewica;)

Gość tatedatt1011
a ty nie znasz mnie i też nie wiesz czemu postanowiłam pogadać ze starszym facetem ;) może popiszemy mailowo-prywatnie?

wiercidełko > akurat w tym przypadku sprawa jest prosta. W "realu" nie mam okazji poznać kobiety sporo młodszej ode mnie, obracam się w gronie osób mniej więcej w moim wieku. Dlatego internet.

Gość wiercidełko
"wiercidełko > akurat w tym przypadku sprawa jest prosta. W "realu" nie mam okazji poznać kobiety sporo młodszej ode mnie, obracam się w gronie osób mniej więcej w moim wieku. Dlatego internet." Kluby i dyskoteki w promieniu 20 km pozamykali?

Nie każdy facet lubi kluby czy dyskoteki i nie każdy ma na to czas. tatedatt1011 > pewnie, jak masz ochotę to napisz do mnie, mail znajdziesz jak klikniesz w mojego nicka.

Gość tatedatt1011
napisalam

Gość mala_bloondyneczka
dlaczego szukasz jej tutaj?

tatedatt1011 > mam chwilowo jakiś problem z wejściem na pocztę, ale jak przeczytam, to Ci odpiszę. mala_bloondyneczka > a dlaczego nie? Z tego co mi wiadomo, to tutaj kobiety też zaglądają :)

Gość tatedatt1011
zlikwiduj ten problem, bo się nudzę :)

Gość wiercidełko
"Nie każdy facet lubi kluby czy dyskoteki i nie każdy ma na to czas." Też tak kiedyś twierdziłem, ale to tylko wymówki: - nie mogę spotkać, obracam się gdzieś tam z kimś tam (prawda: w mieście co krok można spotkać fajną, młodą foczkę) - nie mam czasu (prawda: siedzę dużo w necie i szukam w googlach "czy facet 32 lata ma szansę na młodszą dziewczynę") - nie lubię klubów i dyskotek (prawda: wiem, że tam są różne, młode i interesujące foczki, ale czuję się tam nieswojo z powodu moich słabych umiejętności interpersonalnych) Można jeszcze 50 wymówek znaleść: - w klubach to są same puszczalskie - piją za dużo alkoholu - nie podoba mi się muzyka - trzeba wydać trochę kasy - jest tłok - barman krzywo na mnie patrzy - są brudne kible Zdradzę Ci tajemnicę, aby znaleźć przyzwoitą kobietę trzeba poświęcić czas i pieniądze (bynajmiej nie na sponsorowanie drinków, etc), i nauczyć odnajdywać się w nowym towarzystwie, i może zrezygnować z czegoś innego w swoim życiu, a co najważniejsze należy wyjść ze swojej strefy komfortu czyli porzucić rutynę dnia codziennego. No i (pomijając prostytutki zwykłe i te, które udają, że sponsoring to nie prostytucja) większe szanse na poznanie młodszej babki starszy facet ma w realu niż prze internet. I trzeba dbać o krzepę, ciało i być w formie. Innymi słowy ciężka praca nad sobą.... Papa

Gość szczerze?.
Oj baby, w takim celu co każdy facet - kopulacyjnyn. Jakie wy niedomyslne. Pytanie tylko czy bardzo trzeba się z wami natrudzic zanim są się osiągnąć cel?

Gość faciooo
Czasem te starsze są bardziej naiwne od młodych, nie ma tu reguły raczej.