Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Das Królichen

co tam u was?

Polecane posty

Gość Das Królichen

jak sie przegrywa życie w 2013? :)

Gość Das Królikchen
czemu mnie nie loguje? :O

Gość hipstere absolute
ile osob nazwalo cie dzisiaj hiszpanką?

Gość Das Królikchen
akurat nikt, zazdrosna wredoto 🖐️ jaki mialam nick? :O chyba nie zbanowali mnie?

Gość Das Królinchen
nie ma takiej potrzeby :classic_cool: zaraz znajdę mój niczek ;) kolejna zazdrona 😴 🖐️

Gość Elektronicien
zalozylem ten topik po to by wykazac krolikov,że jestes online still na kafe i obrazasz pśp na jej topiku :classic_cool:

i chuj z tego wykazu, bo ja na ten przykład tez jestem online, a w temacie pśp nie napisałem nawet słowa... choć muszę przyznać, że miałem ochotę upaprać nieco mychę... ...ostatnio nieczęsto jest po temu okazja, a to moja ulubiona kafeterianka

Gość niemiecki kurvidołek...
[zgłoś do usunięcia] pozdrawiam środkowym palcem aaa nogi ! no tak... pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką no to już wszystko rozumiem im gęby nie zamkniesz niczym... bo tak jak napisałaś, wsadzisz im chooja w gęby a i tak dalej będą trajkotać. "zawiść, zazdrość, zamiast starać się mieć więcej " takie mamy wspaniałe Polskie społeczeństwo :D :D :D :D pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką pewnie chude długie i ogólnie takie że każda chciałaby być posiadaczką

Gość mycha *** 0
kto to wymyslil ? :O Emigrantom mówimy NIE Wolność Tomku w swoim domku Emigrantom mówimy NIE Wolność Tomku w swoim domku Emigrantom mówimy NIE Wolność Tomku w swoim domku Emigrantom mówimy NIE Wolność Tomku w swoim domku