Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna104

czy uwazacie sie za osoby wazne??

Polecane posty

Gość smutna104

jak pozbyc sie poczucia waznosci, niektorzy twierdza ze sie nosze, ale ja nie panuje nad tym..mam malo znajomych nie wiem co sie dzieje kiedys bylam dusza towarzystwa a teraz nic..jak ot zmienic??

Gość smutna104
w sensie ze czujecie sie takie hmm wywyzszajace sie wsrod innych

Gość gó ...
Czuję sie wazna,jak magi w zupie!

Gość smutna104
prosze o konkretne odpowiedzi... da sie cos takiego zmienic??

Gość donata67
ja tam nie czuje nic wśród ludzi nawet by mi to nie przeszło przez myśl ważna czy nieważna mi się wydaje że równa co do rodziny to w stosunku do nich czuję się jak piąte koło u wozu

ja się nie wywyższam ale czasem jestem tak odbierana co robić;) jak żyć

Gość z planety kafeteria
Moze po prostu towarzystwo w ktorym sie obracasz tak Cie odbiera, bo jest np ladniejsza, madrzejsza, amsz wicej pieniedzy ? W moim przypadku jest tak, ze za czasow szkolnych bylem dusza towarzystwa, wszyscy bylismy na jednym poziomie, np lubilismy grac w pilke, czy jezdzic na rowerze wspolna pasja. teraz w wieku dojrzalym kazdy poszedl w swoja strone, jedni sa pijusami na winklu bo im nie wyszlo a inni sa np szafami w firmach. Nigdy juz nie bedzie takiej nici porozuminia jak wczesniej bo to za duzy skok. choc moge porozmawiac, ale niby o czym? teraz mma tak ze jestem szefem w swojej firmie, i zatrudniam ludzi starszych ode mnie o conajmneij 10 lat. Mamy dobry kontakt, czasem spotkamy is ena piwo po pracy ale zadnej przyjazni z teog nie bedzie bo jestescmy na zuplenie innych poziomach. Jakie wyjscie ? moim zdanime zaczac nowe hobby i tam poznac ludzi , lub poznac ludiz ktoryz daza do tego samego w zyciu, maja podobne cele.

Gość nick nie ma znaczenia
Niektórzy uważaja mnie za "ważniarę" i dlatego nie mam i nawet fb:) .Nie uważam się za ważną bo nie jestem ważna. .Nie ma nic gorszego niż nadmierne ego.O,nawet mi się zrymowało.

Gość Elektronikełe
nie ma takiego drugiEgo - taka była nazwa płyty

Gość smutna104
wlasnie o to chodzi ze ja nie uwazam sie za nie wiadomo kogo a tak mnie odbierajaj ludzie, po tym ze czasem zamyslona nie zwroce uwagi na nich albo nie zagadam;/

To zdecydowanie lepsze niż opcja "nie wyszło":(

Gość za 12 min
nie ma nic bardziej nobilitujacego niz byc dostojna szafa w firmie :classic_cool:

Owszem...Dodatkowo jakie to odpowiedzialne zajecie. Czyli, że ta nobilitacja nie bierze się z znikąd:P