Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmki

idealny mężczyzna

Polecane posty

Gość mkmki

jak waszym zdaniem wygląda, zachowuje sie idealny facet ? opisujcie kobitki a faceci niech opisują idelną kobietę

moze byc jaki chce tylko zeby byl inteligentny i uprzejmy chyba nie mam wysokich wymagan

Gość o Rany Rany
Idealna kobieta? Moja !

Gość o Rany Rany
ale ja jestem zakochany : o

Gość faccet facet
-czysty -gustownie ubrany -od 170 cm wzrostu -bez nadwagi , - no moze kilka kg --zdrowe zęby - a jak nie ma to sztuczne byle nie miał gnoju w buzi a dalej to : - powinien byc spokojny - zrozumiały - nie być chamski i wulgarny -nie nadużywać alkoholu i nikotyny - był pracowity - chyba tyle :p

Gość mkmki
ale mi chodzi o takiego waszego idealnego wyśnionego :) chyba jakie cechy fizyczne i osobowości powienien mieć :) np. ,moj ideał : jesli chodzi o wygląd to jude law no mógłby być wyższy troche ale tak jest bomba ... jego oczy sa takie hipnotajzing :) wydaje sie być taki troche wredny :) i to tez w sumie lubie :) http://beautiful-pics.org/wp-content/uploads/2011/12/Jude_Law_6.jpg no czyż nie jest piękny :D ? a cechy charakteru to musi wiedzieć czego chce :) szalony powiedziałabym nawet zeby był nawet lekko szurnietny :D spontaniczny ale tez gdy trzeba opanowany no i przede wszystkim zabawny :D troche może taki bad boy :D

Gość mkmki
o rany rany opisz jaka jest twoja partnerka ;D

Gość o Rany Rany
nie umiem ; d

Gość mkmki
no jak nie :D spróbuj

ladne meskie oczy waski w biodrach szeroki w ramionach wzrost 175-180 dobrze zbudowany (80-90kg) wysportowany brunet spokojny i pewny siebie meskie dlonie szerokie plecy dominujacy w zwiazku

Gość mkmki
no ale mówimy tu o księciu / królewnie z bajki wiec mi nie piszcie ze nie powienien miec takich a takich nałogów bo to chyba oczywiste :D

Gość mój typ faceta
Duże ciało. Czyli przy kości ale i duże mięśnie. Włosy! Na klacie, na nogach, na plecach, nawet na tyłku i nie pare włosków na krzyż ale cała klata mocno owłosiona jak u goryla. Oczywiście powinien być starszy minimum 20 lat. I dobrze zarabiać, w dodatku powinien mieć brode i bujne włosy.... a w nocy bawić się ze mną. Ja jestem jego niewolnicą a on mnie szantażuje że jak mu nie dam seksu to będzie klaps na goły tyłek i mówi mi do ucha jesteśmoja i nie oddam cie nikomu, jesteś moją niewolnicą.

Gość mkmki
zielona torebka moze jakis znany aktor sportowiec jest podobny do twojego ideału ?:D slij zdjecie jesli tak :D

Facet powinien mieć maczete, kałacha i nazywać się che guevara inaczej to co najwyżej Fidel Castro:P

Gość o Rany Rany
nie to ze jestem gejem, ale dla mnie facet powinien wygladac jak Bogusław Linda xd

Gość mkmki
linda nabrał charakteru z wiekiem :D

Gość o Rany Rany
za młodu też był dobry ; d

Za młodu grał w ambitnych filmach a później sie zeszmacił i został ideałem...Ciekawa zbieżność:)

Gość o Rany Rany
no właśnie, widział ktoś żeby film w którym gra Lina był słaby? Ja nie ; d

Gość mkmki
to nie gadaj nie mówimy tu przeciez o kinie :D

Gość mkmki
stanowczo dobre zdjęcie :D ma lekką wredote na twarzy to lubie :) niewiem jak to określić nawet tę ceche :D

Gość mkmki
no panowie a wasz ideał kobiety ? :)

Gość o Rany Rany
wszystko co ma cycki i puls xd

on ma jakis amerykancki karabin...Prawdziwy mężczyzna posługuje się najlepszą bronia świata czyli kalachem...Z czym do ludzi? Jakby do mnie wycelował z czegoś takiego to bym go wyśmiał

Linda nie ma w swoich pozach "wredoty" ani nie uwidacznia jej w swoich rolach. Nawet grając twardziela jest opanowany i kulturalny. To czyni go aktorską gwiazdą.