Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmki

idealny mężczyzna

Polecane posty

Zniszcze ją psychicznie...Nie ucz ojca dzieci robic;)

Gość mkmki
Paul Walker o tak on ma to cos :D ! a unicestwiaj :D mysle ze sie tylko zmeczysz :D nie mowie tylko o hollywoodzie moze to być sportowiec muzyk etc etc. skoro jest to dla ciebie nudne to cie przeciez na siłe nie trzymam :D nierozumiem twojego problemu serio :D nnie umiesz sie na luzie wypowiedzieć bez jakiegos narzekania i brania wszystkiego na poważnie widze :Ddaruj sobie :D

Nie ale wkurwia mnie Twoje nadużywanie jednej emotki...Miałaś lifting, że nie możesz japy ściągnąć tylko sie szczerzysz jak mumia cały czas?

Gość mkmki
kompleksów nie mam na zakupy chodze jak musze :D masz jakis chory obraz w głowie serio :D

Panie doktorze, mam problem. Członek mi nie staje. Doktor ujął członka w dłoń i po chwili członek się naprężył. - Przecież staje! - No tak, ale nie mam wytrysku! Doktor poruszał trochę ręką i wytrysk nastąpił. - No i czego Pan jeszcze chce? - Buzi.

czekaj...To Ty załozyłaś ten temat? To chyba Ty masz jakieś chore obrazy. Czy jakbyś nie znała Lindy z filmów i zobaczyłabyś Go na przystanku autobusowym to też bys pierdoliła peany na jego cześć? Jak w ogóle mozna mówiąc o ideałach posługiwać się wizerunkami aktorów? To jest dopiero schiza

Gość mkmki
ta emotikonka jest całkiem pocieszna :D zreszta kazdy pisze jak pisze :D oj chłopaczku ja cie nie obraziłam ja stwierdzam fakty :D niewiem moze jakis gorszy dzien miałes lubisz sie buzowac w internecie niewiem :D ale to zaiste zabawne :D :D :D :D

Nie znęcam się nad zwierzetami cocaine bo one nie mają inteligencji, której mogłyby nie używać więc schowaj swoją prawiczą rycerskość do tornistra, wyjmij tytki po koce i rano spierdalaj do szkoły na pranie mózgu

Nie po prostu mam ju ż już dosyć debili. Dobra ide bo od "chłopaczka" do dania po mordzie droga niedaleka a nie mam niestety takiej mozliwości

Gość mkmki
tak to jest jak sie pozjada wszytkie rozumy może kiedy dorośniesz :D żegnam :D

Gość mkmki
a rob se co chcesz tylko swiata nie naprawiaj :D

Gość mkmki
i to nie ja zaczelam pisac o lindzie stwierdzilam tylko ze z wiekiem jego wygląd zmienił sie na lepsze i teraz ma to coś ! :D

gón z tą rycerskością to żeś wyjechał jak Josef Fritzl na rodzinne wakacje.. jak nie krzywdzisz zwierząt to może wypuść muchy z nosa, i faktycznie bujaj z tąd pseudointeligentny chłopaczku, nic tu po tobie, idz na jakies tematy ktore poziomem bardziej ci beda odpowiadaly.

cocaine...Ty pewnie nie masz much w nosie bo sie pozabijały nabuzowane towarem o ściany twojej pustej mózgoczaszki a jak masz jakiś problem to napisz na moje gg i jutro sie umówimy gdzie chcesz dostać po piździe

Gość mkmki
no gón teraz to pokazałeś swoją głupote w pełnej krasie :D

gón merytoryka twoich argumentow, spostrzegawczosc a takze talenty psychoanalityczne są powalające, pozostaje gratulowac rodzicom tak zgrabnej kupki genów ;) ale na prawde, jak ci sie cos nie podoba to bujaj z tąd

A mnie powaliła Twoja wysublimowana elokwencja i znajomosć słów, których znaczenia nie rozumiesz

Jak zgrywasz bohatera to bądź gotowy na czyny, które mogłyby potwierdzić tę "postawę" A Twoje bujaj sie a tym bardziej przekonanie, że wystraszysz mnie swoją "wiedzą" zakrawaja na głupotę tudzież na pokrywanie tchórzostwa tzw "kulturą osobistą"

Gość mkmki
widze że juz testosteron zaczyna uderzać do główki :D a ty czym chcesz tu straszyć chłopaczku ? siłą swoich mięśni :D? weż bo skonam ze śmiechu :D

po czym wnosisz ze nie rozumiem znaczenia slow ktorymi sie posluguje? skąd pomysł ze chce Cie straszyc jakąs wiedza? w ktorym miejscu "zgrywam bohatera"? przewrazliwiony jestes jak ksiezniczka na ziarnku grochu i zarozumialy.

Gość mkmki
idę spać :D mam nadzieje że ktoś moze mi opowie o swoim ideale :D

Gość mkmki
nikt nie opisał :(