Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 00ser

Chciałbym mieć dzieci niestety żadna kobieta mi ich nie urodzi bo jestem niski i

Polecane posty

Gość 00ser

A zarabiam tylko 2500

Gość 00ser
A nawet jakbym je miał i tak byłoby mi wstyd że moje dzieci są takimi pokurczami

Gość gość
wcale tak nie musi być , znam malżenstwa o wzoscie niskim a ich dzieci są wysocy

Gość a co ma wzrost
do posiadania rodziny ?

idz do agencji matrymonialnej, nie zapomnij podac ile zarabiasz na pewno sie znajdzie niejedna chetna matka dla twoich dziatek

Gość 00ser
Nie wiem kobiety lubią wysokich z dużymi fiutami i najlepiej mercedesem, i własną firma. Po co mi żona jak będzie się za takimi oglądać

Gość faceci natomiast
lubią 16-21 latki najlepiej nie dziewice chude jak z obozu tlenione i wysolarowane kurwy po co komu mąż jak za takimi patrzy :o

Gość 00ser
Nie wiem kobiety w tych kwestiach i tak są gorsze na dodatek zdradzają

Gość o Rany Rany
moja dziewczyna miesci sie w tym przedziale, mam starego vw ktorego nie oddam za nic w swiecie zarabiam tylko dorywczo (jeszcze sie ucze) to znaczy, ze mnie nie kocha : O

Gość urodzi urodzi
To zacznij zarabiać 5000, masz ledwo wystarczającą na miesiąc wypłatę i chcesz mieć dzieci? A z czego byś je utrzymał? Niski wzrost pomijam, bo to żaden problem. Wiele par widuję ok 160 cm +/- i co, jakoś żyją. Ale nędzna wypłata na rodzinę, to bidowanie. Co byś temu dziecku dał jeść. I pewnie mieszkać byście nie mieli gdzie, a kobieta nie pracująca ,bo się musi małym dzieckiem zajmować. Weź ty chłopak oprzytomnij co Ty chcesz. Ogarnij się, zarób więcej a i babkę znajdziesz dla swoich dzieci.

Gość 00ser
Nie przeżywaj tylko żartowałem wiedziałem, że będziecie lać kwasem. Mam dzieci i dajemy radę przy tej wypłacie. Jak ty byś nie dała rady, to przykro mi jesteś zasranym bogaczem, cóż poradzę rodzą się i tacy

Gość 00ser
I proszę nie zwracaj się do mnie chłopak, bo to głupio do takiego faceta tak mówić, najlepiej bez osobowo ale jak już koniecznie to pan. Dziękuję tyle na ten temat

Gość 00ser
I proszę nie zwracaj się do mnie chłopak, bo to głupio do takiego faceta tak mówić, najlepiej bez osobowo ale jak już koniecznie to pan. Dziękuję tyle na ten temat