Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdhdhdhdd

mam do Was takie pytanie????

Polecane posty

Gość dgdhdhdhdd

Miesiąc tamu miałam założona spiralę wybierałam się dziś na wizytę kontrolną no i jak na złość wczoraj dostałam okresu i nie wiem czy iść do tego gina czy nie mogła bym w sumie zadzwonić do gina ale on pewnie by kazał przyjść bo wiadomo za wizytę 100zł dostaję ale ja bym się chyba źle czuła jak by mi się tam babrał:/ Jak wygląda taka wizyta?

Gość dgdhdhdhdd
No co jest żadna nie miała takiej wizyty kontrolnej????

Gość zccc
Ja myślę że najlepszym wyjściem będzie jednak telefon do gina. W końcu to on umie ocenić czy wizyta ma sens czy nie. Chyba aż tak na kasę nie leci?

Gość dgdhdhdhdd
zccc Właśnie o to chodzi że tak leci na kasę:/ On 15-tego idzie na urlop i będzie dopiero w lutym i nie wiem może lepiej poczekać aż wróci z urlopu niż ma się tam chlapać:/

Gość zccc
A do innego gina po okresie iść nei możesz?

Gość dgdhdhdhdd
zccc Oczywiście że mogę ale boję się np takiej sytuacji że powie mi specjalnie bo on nie zakładał że jest źle założona i trzeba założyć drugą

Gość zccc
Rany co za lekarzy tam u siebie masz. No to chyba zostaje ci tylko czekać do lutego.

Gość dgdhdhdhdd
zccc Po prostu dla kasy zrobią wszystko:/ I tak zrobię poczekam do lutego bo skoro dostałam okresu to chyba znaczy że spirala się nie przemieściła bo w ciąży nie jestem a to chyba o to chodzi w tej wizycie żeby sprawdzić czy spirala się nie przemieściła