Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieodważna

Jak przekonac sie do seksu analnego?

Polecane posty

Gość nieodważna

Jestem z moim partnerem już dosyć Dlugo. Kiedyś rozmawialiśmy na ten temat ale to raczej luźna rozmowa niż chęć spróbowania. No ale po jakimś czasie okazało sie że od czasu tej rozmowy mój partner zaczął sie tym interesować i chce spróbować ale bal sie i nie wiedział jak mi to powiedzieć. Teraz gdy sie o tym dowiedziałam chciałabym mu to dać. Raz nawet zgodziłam sie spróbować ale w ostatniej chwili stchurzylam.... Jak nabrać odwagi i sie przekonać do spróbowania?

Miałam podobnie. Ważne, żebys się mega rozluźniła... Nie myśl o tym co może się stać, bo pewnie masz wiele obaw co do tego. Po prostu rozluźnij się i resztę zostaw partnerowi.. :)

Gość nieodważna
No właśnie wydaje mi sie że dalabym radę i wg że mogę spróbować. Ale sporo czytałam na ten temat i dużo dziewczyn sie wypowiada że je bolało i że różne wpadki im sie zdarzały... Obawiam sie że coś może pójść nie tak. No a nie chcem powiedzieć chłopakowi że jestem gotowa a w ostatniej chwili znow zrezygnować bo go tym tylko rozczaruje.,

Gość agiew
Musisz się wyluzować. Pamiętajcie też o odpowiednim nawilżeniu inaczej będzie cię to boleć. Fajne są lubrykanty pjur med, są na bazie wody i łatwo się je wymywa