Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błękitka....

CZEMU tak się dzieje?

Polecane posty

Gość Błękitka....

Od zawsze byłam chorobliwie nieśmiała, nie odzywałam się w towarzystwie, peszyły mnie inne osoby, ale wieicie co? Od czasów podstawówki lgnęły do mnie osoby przebojowe, wygadane, które wyróżniały się na tle innych, o mocnym charakterze. Odkad pamiętam miałam same takie przyjaciółki i nawet teraz tak się dzieje. Osoby "normalne" spokojne stronią ode mnie, nie interesują sie mną nie próbuja poznać, a takie wygadane same nawiązują ze mną przyjaźnie i o dziwo, takim osobom potrafię najbardziej zaufać, potrafię się przed nimi otwierać, a nie umiem przed tymi podobnymi do mnie, spokojnymi. Czemu tak się dzieje?

Gość hojfsalkia
to normalne wytłumaczenie odpowiedz sobie na pytanie z kim lepiej się czujesz, w jakim towarzystwie 1) nieśmiałej niemowy 2) wygadanej przebojowej osoby

Gość ZjednoczGospoRybnej
czeMuu? bo ni MO drzemu :classic_cool:

Gość Błękitka....
no ja sie czuje lepiej w towarzystwie wygadanych ,ale zastanawia mnie co te osoby widzą we mnie skoro ja jestem taka niemową (z początku, bo jak komuś zaufam to się otwieram)

Gość hojfsalkia
bo typowa gaduła potrzebuje słuchacza a 2 gaduły się przegadają to chyba dlatego