Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc!!!!!

ja juz straciąlm wiare ze schudne na jakiejs diecie

Polecane posty

Gość mam dosc!!!!!

ostatnie 5 kg macie jakas diete na ktorej mi to zleci? brzuch mi dalej wystaje , masakra teraz byłam na mz na 1000 kcal i nic waga stoi albo wzrasta troszke i tak na zmiane

Gość Szczupła duchem w pomaranczy
moze zacznij cwiczyc kochana, to zawsze pomaga :) A ost kg najtrudniej zrzucic.

Gość ulikaaa
ja tez!

Gość innkaa
Dziewczyny zapraszm do mnie na kapuściankę. Mam ten sam problem. Zrzucilam już wszystko zostało mi ostatnie 6 i na żadnej diecie nie chce lecić więc kapuścianka i jakieś ćwiczenia 3 razy w tygodniu i myślę że poleci. Przyłączcie się zobaczycie po tygodniu czy się udało a w grupie zawsze raźniej.

Gość skarpetka22
spowolniłaś metabolizm i już tego nie zrzucisz jak wyjdziesz ponad 1000 kcal, zaraz przytyjesz

Gość sekta
ee co z ta kafeterią

Gość chlodnik liteski
a wszystkie kapuścianki i inne dziwaczne diety których nie da sie trzymać na dłużej są bez sensu. Wszystko wróci, wiec ja dziekuje

Gość innkaa
Mnie nie wróciło 8 kg na minusie i nic nie wróciło. Tym sposobem to ci po każdej diecie może wrócić bo jak odstawisz słodycze i schudniesz a potem sie rzucisz na nie to też wróci. Kapuścianka to nie tylko jedzenie zupy z kapusty jest tam jadłospis, który uzupełniasz zupą. Ja wiem ze na żadnej innej nie schudnę tych ostatnich kg tylko na tej a potem trzeba z niej umiejętnie wyjść i starać się odzywiać zdrowo zeby utrzymać wagę.

wszystkie diety polegające na jedzeniu tylko konkretnych produktów jak np kapuściana czy białkowa są niezdrowe i kilogramy wracają bardzo szybko. Piszesz, że stosowałaś Mż i 1000 kcal- obie diety pomagają zrzucić niewielką wagę, ale na dłuższą metę są nieskuteczne, bo spowalniają metabolizm i organizm się przełącza na magazynowanie. No i jojo po przerwaniu diety murowane. Podstawą jest by nie chodzić głodnym, jeść jak najwięcej (5-7) drobnych posiłków, dzień zaczynać od węglowodanów (np owoce lub muesli), a kończyć na białku (np szklanka maślanki). Osobiście uważam też, że chudnięcie bez ćwiczeń jest trudne i tak odchudzone ciało nie wygląda tak atrakcyjnie jak powinno.

Gość chlodnik liteski
zrobisz jak chcesz twoje zdrowie i twoje życie. Byla tu taka laska co pisała na temacie o wadze poniżej 50 kg, nie pamietam jaki to byl dokładnie temat, ona pisała ze przechodziła takie diety cud jedna po drugiej i o ile była na kolejnej super diecie to nie tyła a jak zaczęła jesć normalnie to waga poszła sporo do góry. Poszukaj sobie tego tematu i zobacz czy warto bawić sie w diety cud.

Gość a ja [[[polece
kopenhaska i zrzucisz