Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAki tam facettt

3 orgazmy u faceta pod rząd , czy to normalne ???

Polecane posty

Gość TAki tam facettt

Czesc. Szybko dochodze w ciagu 2 minut, i zeby nie bylo lipy i dziewczyna nie byla poirytowana, to nie robie przerwy. po wytrysku nadal kontynuuje i o dziwo penis nadal twardo stoi, ale czeba sie spieszyc i daje mi to dodatkowe 3 minuty i dochodze drugi raz, potem penis staje sie troche bardzie miękki, ale nadal nie robie przerwy i nadal kontynuuje i daje mi to jakies -8 -10 minut i znowu dochodze. Także łącznie mam 3 orgazmy w ciągu 15 minut pod rząd bez robienia przerwy. Też tak macie ?

Gość zegda
won z tym twoim penisem pierwotniaku!

Gość TAki tam facettt
nieuprzejma kobieto, oddal sie uprzejmie w inne tematy jak cie to nie interesuje

Gość bufiaste rękawy
modne toto

to jakas anomalia chyba. blogicznie samiec jest tak skonstruowany zeby po stosunku plciowym uszlo z niego podniecenie, minąl opęd zeby byl zmecozny i zapokojony i wypuscil samice wolno i nie zorbil jej krzywd (mowa tu o czasach pierwotnych pierwszych ludzi) xxx kobieta moze miec wielokrotne orgamy, u facetach o tym nie slyszałęm:D ja moge 3 razy ale dziennie , rekord moj to 4. ale taka jak ty nie potrafie:classic_cool::D

Gość TAki tam facettt
spokojnie ma jeden, przeciez to 15 minut rżniecia, ale chodzi mi o to czy to jest powszechne u innych cze mozna od razu kontynuowac 3 x pod rząd ? Dodam ze nie stosuje zadnej chemii ani niczego innego

Gość TAki tam facettt
wiem ze to jest nienormalne jakies i dlatego pytam czy tak ktos ma z was ;/ To jest jedyny sposob zeby robic to dluzej bo za szybko dochodze ale dzieki temu łacznie udaje sie 15 minut. Troche mnie to przeraża

Gość fghf568
Po prostu jesteś nienaruchany młody i pewnie prawiczek nie dawno byłeś dlatego seks tak bardzo Cie podnieca że w ciągu 15 min dochodzisz trzy razy. Też tak miałem jak miałem 19 lat i zaczynałem przygodę w łóżku. Teraz mam 28 lat i dochodzę cztery razy pod rząd ale w ciągu 3,4 godzin seksu z dziewczyną. Po latach się wyrobisz, seks będziesz traktował inaczej i wszystko się zmieni. Pozdro

Gość ZawszeCiekawaaa
Mojemu partnerowi sie tak zdaza. Raz było tak że kochalismy sie bez przerwy prawie godzinę. Doszedł wtedy 4 razy. Ale to był jeden jedyny raz. Teraz tylko czasem ma tak że udaje mu sie po orgazmie nie przerywać i dojść jeszcze raz. Ale to tylko jak pierwszy orgazm osiągnie szybko np po3-5minutach bo wtedy nie jest jeszcze tak strasznie zmęczony.

Gość TAki tam facettt
To sie udaje tylko ze stala partnerką. i bez gumki tylko. Bo jak by to bylo cos przelotnego i czeba by bylo gumki zakladac to by sie nie udalo. Bo zanim bym gume zalozyl za kazdym razem ( 3 razy trzeba ) to by zdążył opasc, a po kazdym wystrzale musze szybko i mocno kontynuowac zeby nie przerwac tego procesu

Gość TAki tam facettt
hmm mlodosc to nie wiem czy ma tu wielki udzial jako czynnik, bo mam 26 lat i mialem juz kilka partnerek i mam tak caly czas

Gość mój też tak ma
mój mąż czasami ma 2 orgazmy pod rząd,ale zdarza się to bardzo rzadko

Gość TAki tam facettt
i mówie to o dochodzeniu pod rząd, ale bez robieniu jakiejkolwiek przerwy, nawet kilku sekundowej, od razu kontynuacja jest, wytrysk 1 potem znowu ruchy posuwisto zwrotne potem wytrysk 2 i potem znowu ruchy i potem nastepuje 3. nie robie zadnej przerwy pomiedzy tymi 3 ma strzalami i lacznie akcja tra z 15 - 20 minut. I mam 26 lat

ciesz sie:D ja bym sie cieszyl. D::D:D popracuj tylko nad wydluzeniem stounku do powiedzmy pol godziny. ja sie nauczylem kkontrolowac czas....tzn moge 5 minut moge i godzine...(chyba ze dluga przerwa w seksie to wtedy trudniej kontrolowac:D)

Gość TAki tam facettt
No wlasnie ja nie umiem kontrolowac czasu niestety, jedynie co udalo mi sie wyrobic to tylko tą dziwną właściwosc i mam ja wlasnie dzieki temu ze szybko dochodze

Gość kup sobie słoownik:P
"czeba" :D

Gość Tomek 89
ja mam jak kolega tylko że u mnie pod rząd nawet 6 razy i trwa to godzinę i dłużej