Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssSami

Samotne matki! Uważajcie na pedofilii!

Polecane posty

Gość ssSami

Już o drugim takim przypadku słyszałam, najpierw do mojej kuzynki - samotnej matki, przyczepił się taki. Zabiegał o kuzynkę najpierw, a potem zaczął molestować jej córeczkę. Ostatnio w mojej okolicy też był taki przypadek. Teraz taką strategię mają pedofile. Znajdują samotne matki (choćby na portalach społecznościowych) i zabiegają o nie. To jest najprostszy sposób, żeby dostać legalny, niemal nieograniczony dostęp do dziecka. Uważajcie samotne matki! Pedofil niestety jest w stanie uprawiać też seks też z dorosłą kobietą, byleby osiągnąć swój cel. To często wilk w owczej skórze, a samotne matki bywają tak zdesperowane potrzebą posiadania faceta, że czasem nie dostrzegają jego prawdziwego oblicza. Dlatego uważajcie bardzo i zwracajcie uwagę też na takie sytuacje w rodzinie, znajomych. Do takich rzeczy trzeba się wtrącać i interweniować, bo dziecko jest bezbronne. :/

Gość aedjeiojbdmmzsdnma
Jestem za!!! Zgadzam sie. Sama jestem samotna matka juz ponad 3 lata i jakos mnie akurat nie ciagnie do nastepnego frajera... Ale,... zauwazajac to wlasnie samotne matki biora byle jakiego dupka aby byl....

Gość Bardzo ładne imię
Od dawna te zboczone, wyzute z wszelkich ludzkich odruchów świnie tak dokładnie robią :(

Gość cinamonic
ja tez znam taka historie...dziewczyna ma dwie coreczki, 3 i 5-latke i znalazla sobie takiego oblesnego typa, czasem ogladam ich zdjęcia na nk-jak ten facet oblesnie te dzieci dotyka, widac te obslizgle lapska na ich pupach, kroczu czasem...i najlepsze zdjęcie to bylo to jak "nowy tatuś" lezy goły z golusienka ta mlodsza..im podpis"wspolne spanko" dramat...:(

Gość Bardzo ładne imię
cinamonic, Ty zamiast koleżankę tutaj obmawiać wysmaruj jej maila, bo pewnie ona zaślepiona pojęcia nie ma jak to z boku wygląda :(

Gość niestetybeznicka
Niestety miałam taki przypadek :O... na szczescie dosc szybko sie zorientowałam co jest grane

Gość ssSami
cinamonic - koniecznie napisz tej koleżance, jak to wygląda z zewnątrz. Nie musisz się osobiście ujawniać, nawet z fałszywego konta do niej napisz. Nie oskarżaj oczywiście, bo nigdy nie wiadomo, może to niewinny facet, ale warto dać do myślenia, niech się mu przyjrzy lepiej i nie będzie tak zupełnie ufna.

Gość kafeMoniiiii
up

Gość kafeMoniiiii
up

Gość dawca rozkoszy słownej
ta napisz jak to z boku wygląda:D co chcecie udowodnić? ja słyszałem o przypadku gdy matka z konkubentem wykorzystywała swoje dzieci

?

kurwa mać

uufff....jakie to piękne ze biol ojciec nigdy nie ma lepkich łapek do wlasnych dzieci ,a konkubent oczywiscie jak najbardziej z samego statusu przybranego ojca ma zapedy do dziecka swojej kobiety Bylam jakis czas samotna matką blizniakow,, związalam sie z mezczyzną ,ktory pokochalm moje dzieci ,i nigdy zadnej krzywdy z jego rąk nie doswiadczyly, do ich ojca mam mieszane uczucia pod wieloma wzgledami,nie bede na ten temat sie rozkminiac,lecz niekiedy najciemniej pod latarnią

Gość mmLena07
nie chodzi o udowadnianie czegokolwiek, tylko o bycie ostrożnym. Dzieci nie mają się jak bronić. Faceci zabiegający o samotne matki są szczególnie podejrzani, bo to dla pedofilii szczególnie atrakcyjna możliwość, żeby w ten sposób zyskać dostęp do dziecka. Zbyt wiele jest obecnie takich przypadków. Trochę to przerażające.

Gość mmLena07
ToksycznaKobita - właśnie w tym problem, że ludzie popadają w skrajności w skrajność. Napisze ktoś, że pedofile w ten sposób działają, bo to niestety prawda, więc od razu ktoś inny stwierdzi, że WSZYSCY przybrani ojcowie to pedofile i żaden mężczyzna po za tym... LITOŚCI... chodzi o to, żeby być szczególnie ostrożnym, rozumiesz? Niestety wiele matek nie jest i nie chroni dostatecznie własnych dzieci. Nie każda ma szczęście i nieraz taki zboczeniec się przyczepi i udaje idealnego mężczyznę.

Gość dgdklks
Toksyczna, ja jestem takim byłym dzieckiem, którego prawdziwy tatuś wykorzystywał jak byłam dzieckiem ;//// A konkubent mojej mamy dobierał się do mojego brata :( Po prostu kurwa cudownie :( Na mężczyzn w ogóle trzeba uważać. Gdyby mi się związek z mężem skończył, to mam gdzieś jakichś kutasów ;/

"Napisze ktoś, że pedofile w ten sposób działają, bo to niestety prawda, więc od razu ktoś inny stwierdzi, że WSZYSCY przybrani ojcowie to pedofile" nie to iałem na myśli to Wy sugerujecie facet=pedofil a ja mówię, że nie koniecznie

Gość MartaKrakow
samotne matki myślą, że skoro facetowi staje i sypia z nimi, to nie jest pedofilem, a ten myśli o dziecku w tych chwilach :(