Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghf568

Morlaność upada czy to wina rodziców że na to pozwalają ?

Polecane posty

Gość fghf568

Zastanawia mnie to jak dzisiaj te wszystkie 13-20 letnie dziewczyny traktują swoje ciało i nie mają do siebie szacunku. Przykładami mogą być portale typu fotka, facebook, nasza-klasa, gumtree. Pamiętam jeszcze parę lat temu 6-8 lat dziewczyny bardziej się szanowały a dzisiaj ? Patrzę a tam 15latki mają zdjęcia w kiblu rozkraczone z cyckami na wierzchu i brzuchem do tego palec w buzi i dziubek do tego podpisy " jestem seksualna, nie możesz mnie mieć kotku " itp a komentarze znajomych " sex, dupa, ruchać mi się zachciało, wyruchałabym cie moja cipko, mam mokro" i to są dzieciaki 13-20 lat ! Już nie wspominając o naiwności dzisiejszych nastolatek, wystarczy takiej powiedzieć że jest piękna śliczna troszkę się koło niej zakręcić zabrać do galerii na frytki i już jest twoja i gotowa na wszystko. Czy to wina rodziców że nie potrafią wychowywać dzisiaj swoje dzieci czy po prostu moralność z wiekiem upada i za chwile normalny będzie seks z 12 latką ?

ja tez pamietam ze jeszcze 100 lat temu zadna nastolatka nie pokazyewala cycków na facebooku ani naszej klasie!!! tzo nie?:D xxx powszehcnosc internetu, poczucie anonimowosci w necie itd...itp.. xxx zachowania nastolatkow i nastolatek byly zawsze takie tyle ze sie o tym nie mowilo. np ilosc ciąż wsród uczennic w czasie prl ...poprostu sie o tym nie mowilo🖐️ xxx tak samo jak kiedys sie nie mowilo o pedofilii, homoseksualistach, transwestutach czy tam transeksualistach zawsz emi sie myli to....tacy ludzie byli zawsze tylko ze kiedys nie mowilo sie o tym publicznie. dzis owszm. masz dostep i wiedze i informacje odnosnie nieporównywalnie większej ilości róznych zjawisk , jak np to podane przez ciebie negatywne, niz 20 lat temu czy nawet 10 lat temu

Gość fghf586
np. przy mnie mama zawsze mowila ze facet i jego przyzad to zlo a sama widziałam jak przyzad taty brala do ust

Gość fghf568
Ale mnie to rozwala że te dziewczynki wyglądają i robią z siebie dorosłe, wypinają tyłki, cycki, dają swoje zdjęcia w skąpych ubraniach albo bez nich i dla nich to jest normalne a dla innych oglądanie tego i pisanie komentarzy takich obleśnych a zarazem dla nich normalnych. Dziwi mnie fakt że technologia poszła do przodu a te nastolatki są bardzo głupie, po za ładnymi ciałami nie mają nic do zaoferowania, w głowie pusto i siano.