Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznajemy sie

Co to za typ czlowieka, czego on szuka ?

Polecane posty

Gość poznajemy sie

Jestesmy ze soba niedlugo. Bardzo sie lubimy, lubimy spedzac czas ze soba, byc blisko. Wiem,ze zostal bardzo zraniony przez kogos i widze,ze ogolnie dobrze sie nie wypowiada o kobietach, mowi,ze ich 'nie lubi'. Mowi,ze lubi (kocha)mnie, ze chce byc ze mna i zobaczyc co z tego wyniknie. Nie jest zbyt otwarty i czesto ma zmienne humory. wczoraj skasowal swoje konto na portalu randkowym - powiedzial - widzisz? To twoj sukces, tyle kobiet probowalo mnie do tego zmusic a tylko Tobie sie udalo, ale mowi to z taka arogancja tak jakby - widzisz? masz mnie powinnas byc wdzieczna. Pozniej ja mowie co czuje kiedy on zachowuje sie w taki sposob i on przeprasza. Ale ma w sobie taka arogancje, chcialby zebym uwazala go za najlepszego (?) Nie odzywal sie caly dzien wiec zapytalam dlaczego (zwykle tak nie jest) a on mowi przeciez znasz mnie i wiesz ze ja nie lubie esemesowac ani dzwonic, kiedy odpowiem co ja o tym mysle on przeprasza i obiecuej,ze sie zmieni. I wiele, wiel innych sytuacji. On mowi,ze lubi mnie draznic, ale jesli widzi,ze jestem juz zla to przeprasza lub mowi,ze mam wyluzowac Zastanawiam sie czy on udaje takiego cwaniaczka zeby zobaczyc jak to na mnie dziala a gdy ja tego nie akceptuje to przeprasza czy on juz taki bedzie? Uwielbiam spedzac z nim czas ale czasami dopadaja mnie watpliwosci czy powinnismy byc razem, czy on przypadkiem nie potrzebuje bardziej przebojowej i zadziornej kobiety.

Gość dzidzia kopie
od którego miesiąca czuc ruchy płodu? piąty, szósty?

Ja mysle ze jest niezdecydowany czego on chce ... Postaw mu jasno ze jak dalej tak bedzie to po mimo tego ze jest Ci z nim dobrze rozejdziecie sie moze sie cos zmieni ...

Gość oszukana strasznie
może cię sprawdza,sprawdza czy tobie zależy

Gość Je Danse le Mia
ja tak czytam opis tego faceta to jakbym czytał opis tego jak ja bym się zachowywał

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moj byly tez sie czasami tak zachowywal. teksty typu: "widzisz, ja nigdy nie tanczylem, tylko tobie udalo sie mnie do teg namowic" itp ja sie do tego przyzwyczailam

Gość poznajemy sie
wlasnie mysle sobie,ze on mnie testuje ale te jego teksciki bardzo mnie denerwuja, wiem,ze on taki ejst ze mowi cos zanim pomysli mielismy takie sytuacje,ze to byl prawie koniec: bylo to w sylwestra kiedy widzialam,ze byl na tym portalu randkowym: napisalam mu wtedy smsa,ze mowialam Ci,ze tego nie akceptuje ale Ty nadal tam jestes wiec powodzenia. pozniej wydzwanial i przepraszal i wszystko wrocilo do normy , wczoraj usunal

Gość poznajemy sie
no ale w jakim celu sie tak zachowywac, nie pokazywac ze zalezy a jak ja sie oddalam to wtedy dopiero wszystko odzywa dla mnie sprawa jest prosta, kochasz kogos to to pokazujesz, starasz sie o ta osobe a on chyba sobie lubi najpierw pograc mowi tak: widzisz bylismy razem caly dzien i za duzo milosci Ci dalem, rozpiescilem Cie, tak jakby uwazal jak bardzo pokazuje,ze mu zalezy, zebym nie byla jego abyt pewna??

Gość knola
Ile miesięcy jesteście razem? Ile on ma lat?

Gość Je Danse le Mia
boi sie że go możesz skrzywdzić, z takimi ludźmi ciężko jest nawiązać mocną więź, czasami chcieliby poczuć się jak Ci co krzywdzą ale nie mogą, ogólnie ciężki przypadek

Gość poznajemy sie
Je Danse Tak,. on powtarza to,ze sie boi ze cos moze sie stac i znowu zostanie sam jestesmy razem od konca listopada, ma 28 lat

Gość Je Danse le Mia
ktoś kto został skrzywdzony nagle drastycznie spada mu samoocena, i każdy chciałbybyć dla ukochanej osoby najważniejszą osobą na świecie

Gość poznajemy sie
ale on wedlug mnie probuje sie nie zaangazowac za bardzo ze strachu i ja tak dlugo nie wytrzymam, bo ja tez potrzebuje wiecej ciepla on wie,ze ja jestem dla niego tu zawsze kiedy mnie potrzebuje

Gość knola
To znacie sie niezwykle krótko. To czas poznawania, a nie deklaracji. On Ci powiedizał, że Cię kocha? Mam nadzieję, że nie. Bo to chyba nie byłoby szczere, zwłaszcza w jego przypadku. Tu będziesz czuła dużo dystansu i chłodu emocjonalnego. Mogłabyś podac jego datę urodzenia?

Gość poznajemy sie
nie, szczerego kocham nie bylo 04.06.1985 jak aja mam sie zachowywac, odpuscic ? czy nadal pokazywac,ze moze na mnie liczyc i byc przy nim? ja wiem,ze on chce byc ze mna, to jest osoba niesamowicie uparta po prostu nie wiem jak ma postepowac i czego oczekiwac

Gość bvcxzasdewws
a jaki on ma znak zodiaku?

Gość knola
Dzięki za datę, zaraz zajrzę w gwiazdy. Bądź w sposób dyskretny, nie daj się sprowokować. Nie osaczaj. Bądź miła, nie szydercza, bez ironii i sarkazmu.

Gość knola
Chciałam tylko sprawdzic czy ma powiązania księżyca z saturnem, bo często te osoby tak się zachowują, ale nie. Widać coś się musiało zdarzyć u niego, albo po prostu asekuruje się w tym wszytskim takimi metodami.

Gość poznajemy sie
a tak juz schodzac na ziemie :) to jak ja mam postepowac?

Gość knola
Napisałam Ci jak. bez osaczania, bez nadskakiwania, bez ulegania jego manipulacjom, złym humorom i prowokacjom.

Gość poznajemy sie
dzieki knola ,wiem ze po swoim rozstaniiu nawet sie cial..

Gość poznajemy sie
moze ktos jeszcze sie wypowie moze ktos ma doswiadczenia z 'takim' przypadkiem ??

Gość knola
Ciął się? To on mocno niestabilny jest emocjonalnie. Zastanów się czy na pewno chcesz się pisac na taką huśtawkę.

Gość ciekawa 09
czyzby byl z pod znaku koziorozca ?

Gość knola
No jak koziołek? Przecież napisała datę urodz.

Gość ciekawa 09
powiem tak, mialam identycznego faceta - obecnie moj byly ( ale modle sie zeby udalo mi sie do niego wrocic ) dopiero gdy go stracilam zauwazylam ze pod plaszczykiem tego sarkazmu ironii czasem lekcewazenia skrywa sie wrazliwy i fajny facet - ktormu na mnie zalezalo! byl wlasnie taki jak opisujesz tzn mial w myslach "docen to kogo masz" droczyl sie nonstop ale tak pozytywnie,teraz to wiem, daj mu troche czasu a dostrzezesz w nim kochajacego partnera, poczytaj wiecej o koziorozacach(o ile jest z pod tego znaku) cechy sie zgadzaja , moze uda ci sie go zrozumiec i poznac go lepiej dzieki temu ( tez nie wierzylam w horoskopy , ale tym razem wiele w nich wyczytalam prawdy )

Gość ciekawa 09
rzeczywiscie nie koziorozec, ale tak jak napisalam wydaje mi sie ze pod ta fasada sarkazmu moze kryc sie fajny facet,tylko daj mu szanse i czas :) - ja swojemu nie zaufalam i gostracilam ale chce go odzyskac,a byl taki sam jak ty opisujesz swojego,pwodzenia

Gość knola
Ciekawa, ale masz rację, że obstawiałas go jako koziołka. Ja w końcu też szukałam powiązań księżyca z saturnem ( władca koziorożca). Nie spojrzałam dokładnie ten kosmogram, niestety. Może znaki ziemskie są mocno obsadzone, może saturn blisko osi czy robi ważne aspekty.

Gość poznajemy sie
ciekawa- dlaczego swojego stracilas?

Gość knola
Musisz się autorko uzbroić w cierpliwość i zobaczyć jak to się będzie dalej toczyć, ale jak będziesz się męczyć z takim cżłowiekiem to chyba bez sensu.