Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiemmezczyzn

jak mam odebrac tego smsa???

Polecane posty

Gość nierozumiemmezczyzn

Znamy się dość długodzie od 5 lat.Obydwoje jesteśmy w związkach.Spotykamy się od 3 lat.ostatnio zachorował i nie odzywał się.napisalan mu smsa. I dostałam odp.Jak odebralybyscie treść tego smsa: Hej. Wszystko dobrze wyniki ok tylko muszę trochę odpocząć od świata. Poza tym może to dziwne będzie dla Ciebie ale mam wyrzuty sumienia w związku Z nami . po ostatnich świętach obiecywałem sobie poprawę i chciałem jej dotrzymać . Wyszło jak zwykle ale źle się czuje z tym wszystkim. Stąd ten odpoczynek od świata . Zrozum i do usłyszenia

Gość to jej to powiedz
mówi Ci dowidzenia po prostu :)

Gość to jej to powiedz
a raczej - żegnaj

Gość a podobno
mężczyźni są tacy prości a ty nie rozumiesz??

Gość nierozumiemmezczyzn
Nie napisal że kończy.Na końcu napisał do uslyszenia

Gość nierozumiemmezczyzn
A może zintrepetuje to mężczyzna będący na forum.proszę o wypowiedźi panów.

Gość nataleczka902290
Jak mam to rozumieć? On jest twoim kochaniem, tak? No a wiec zazwyczaj faceci potrafia powiedziec wprast kob iecie o co im chodzi ale jest taka grupka facetów, znam tez takiego jednego co kreca, niby chce sie spotykac z kobieta, ale sie boja, robia krok do przodu, a po chwili zmieniaja zdanie i robia dwa kroki w tyl...trudno ich rozgryzc i zrozumiec....

Gość facet meski nr 1
zrozum idiotko: on mowi: spierdalaj ! daj mi spokoj wiecej - patrz slownik synonimow

Gość nierozumiemmezczyzn
Dokładnie jesteśmy początkami, wolę słowo przyjaciółmi.w pon. Jeszcze rozmawialismy i napisał wtedy że źle się czuje i że porozmawiamy kiedy indziej.dziś dopiero napisałam smsa że się nie pokoje jego wynikami i tak mi odpisał

Gość nataleczka902290
Dobra rada, nie narzucaj się, im bardziej pokazujesz facetowi, ze Tobie na nim zalezy tym bardziej on odpuszcza. Odpuść na chwilę, zatęskni sam napisze. Uwierz.

Gość KROSTKA!!!!!!
moj kochanek pierdolił takie bzdury w smsach jak chciał ze mna skonczyc ze sztab psychanalityków z tytułem profesora by tego nie rozgryzło... Ale przyznam, ze coś w ten deseń... odpocząc, przemyśłec, przeczekac, za bardzo sie zangazowałem, zajmujesz całe moje mysli cały moj swiat, opanowałaś moj umysł i ciało musze zwolnić i wiele wiele podobnych znaczy po prostu: wypierdalaj, kochana, znudziłaś się;)

Gość KROSTKA!!!!!!
A i wyrzuty sumienia tez oczywiscie miał;) Pogoniłam dziada:)

Gość nierozumiemmezczyzn
Dzięki.czy po prostu zakończyć znajomośc.dla mnie to bardzo trudna decyzja bo znamy się 5 lat.byliśmy długo przyjaciółmi łączyła nas tylko wież koleżeńska, a od 2010 jesteśmy kochankami

Gość KROSTKA!!!!!!
Z doswiadczenia wiem, ze bedzie tylko gorzej, wiec warto uciąc na początku, mniej wycierpisz... Chyba ze chcesz czekac, ale jesli już tak zaczyna, to nic dobrego z tego nie bedzie... Wszystko zależy od ciebie czy zrywasz plaster z rany jednym szarpnieciem czy bedziesz go odklejała po milimetrze

Gość Jacek i Placek
To mogła być prowokacja. Po treści smsa widać, że zdania są pisane dość ogólną, a nie szczegółową formą. Tego smsa mogła napisać kontrolnie żona, ale to oczywiście tylko przypuszczenia.

Gość Jacek i Placek
To mogła być prowokacja. Po treści smsa widać, że zdania są pisane dość ogólną, a nie szczegółową formą. Tego smsa mogła napisać kontrolnie żona, ale to oczywiście tylko przypuszczenia.

Gość KROSTKA!!!!!!
Najlepsze było jak mi mówi czy pisze, nie pamiętam już, jak to mnie szaleńczo kocha, jak zwariował na moim punkcie i nic dla niego sie tak nie liczy, wiec ja mu, ze dobrze się składa, bo ja do niego czuję to samo... Na co on: "no widzisz, za bardzo się kochamy, zeby dalej byc razem" Potem, po latach sie dowiedziałam, od jego ówczesnego przyjaciela ze ponoć jego żona w zyczeniach noworocznych delikatnie zasugerowała mu, ze domysla sie że coś się święci i lepeij jakby coś z tym zrobił... No to zrobił;)

Gość nierozumiemmezczyzn
To jego styl pisania.jest w pracy, więc to nie jego żona.

Gość nierozumiemmezczyzn
Panowie wypowiedźcie się bo trudno was czasem rozgrysc

Gość Jacek i Placek
To jak jest w pracy to odpisał na szybko i dlatego tak enigmatyczna treść wyszła. Ale skoro on to pisał to jest jasne, że na razie ma zamiar zdradzić Ciebie ze swoją żoną... Jednym słowem chce się ustabilizować może na miesiąc, może na dwa...

Gość Jacek i Placek
To jak jest w pracy to odpisał na szybko i dlatego tak enigmatyczna treść wyszła. Ale skoro on to pisał to jest jasne, że na razie ma zamiar zdradzić Ciebie ze swoją żoną... Jednym słowem chce się ustabilizować może na miesiąc, może na dwa...

Gość Jacek i Placek

Gość raczej nie da sie zauwazyc
po prostu mowi, ze masz spierdalac, ale nie chce cie urazic i dosadnie tego napisac. Dlatego napisal ze masz zrozumiec. Innej mozliwosci nie ma... Faceci sa prosci w obsludze, a kobieta jak zawsze nadinterpretuje i dopowiada sobie historie.

Gość jbhjgh
chce odpocząć od ciebie na stałe :)

Gość magdalena86m
a co tu tłumaczyć, przecież większość już się odniosła do tego smsa. Zakończył znajomość z Toba, bo czuje się zmęczony Twoja osoba i nie chce tego dalej ciągnąć>

Gość bylem kochankiem
... i tez trudno mi było zakończyć związek, ale doszło do mnie ze kocham żonę i dzieci i mimo wszystko nie chcę ich w razie czego stracić Podświadomie bałem się, że kochanka namiesza mi w zyciu jak ją tak po prostu zostawię, wiec lawirowałem parę miesięcy, az do niej dotarło. Czy nie chciałem jej skrzywdzić? Może też, ale bardziej zależało mi na tym zeby to ona mi nie dokopała I faktycznie pociskałem jej teksty w przytoczonym powyżej stylu, choć oczywiście innej treści

Gość muchacece
A ty zapewne myslalas,ze rozwod weznie i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie?Znudzilo mu sie podwojne zycie i teraz z podkulonym ogonem do zonki wraca.

Gość nierozumiemmezczyzn
Ale napisał zrozum i do usłżyczenią czyli się odezwie

Gość nierozumiemmezczyzn
Ale napisał zrozum i do usłyszenia,więc odezwie się.