Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szal h...

Gdzie prawdziwe,wartosciowe kobiety?!

Polecane posty

Gość Szal h...

Zgroza,nic wiecej.bo jak nazwac dziewczyny w wieku 18 lat ktore maja za soba 200 facetow w lozku.to nie jest wymysl moj.

Gość Szal h...
To jest zasiegniete z wiadomosci wlasnie.

Gość gryfic stronic
Wartościowe kobiety to mit jak yeti. Może kiedyś były ale dziś ktoś w nie wierzy ale mało kto wiedział na własne oczy.

Nie uwierzę, że w wieku 18 lat dziewczyny maja po 200 facetów. A wartościowych kobiet jest dużo, tylko je olewacie, bo wolicie, te z wszystkim wywalonym na wierzch.

Gość rudych fdd
Winami nie kłam, że są jak nie ma.

Gość Szal h...
Ja tez w to nie wierze.to bylaby porazka.i nieprawda ze wolimy takie z wywalonym wszystkim na wierzch.to dotyczy raczej takich malolatow po 20 lat i facetow szukajacych przygod.

Gość Szal h...
Ja tez w to nie wierze.to bylaby porazka.i nieprawda ze wolimy takie z wywalonym wszystkim na wierzch.to dotyczy raczej takich malolatow po 20 lat i facetow szukajacych przygod.

Kobiety sa z reguly wartosciowsze . Rodza dzieci,dbaja o dom,zarabiaja ,nie sa agresywne,a co powiesz o mezczyznach ? Wystarczy ze jest i pracuje-lenie i psychopaci z wymaganiami,zadnej podpory ani psychicznej ani finansowej,nic dziwnego ze kobiety maja gdzies to co mezczyzni o nich mowia,robia to co chca ,juz przestaly wierzyc w jakies idealy o romantycznej milosci nie zalezy im na waszej opinni,bo wam tez nie zalezy ,wyzwolily sie bo stwierdzily ze nie ma dla kogo byc porzadna i dobra,nie oplaca sie.

Gość śrubowy
Dziś same kurwy dlatego porządni mężczyźni się ukrywają i żyją w samotności.

Gość Szal h...
Bo kobiety z regoly wybieraja macho,brutali.chodzicie z grzecznymi a z brutalami bierzecie slub itd. to czego chcecie,do kogo zale?

Dużo jest 'łatwych' i chyba coraz więcej. Właśnie dlatego, że myślą, że jak mają więcej facetów, to są fajniejsze. Właśnie dlatego, że naczytają się na kafe, że dziewice są śmieszne i żałosne. Właśnie dlatego, że chcą być 'trendy', a wartości są 'przeterminowane'. Kiedyś też usłyszałam: Czemu Ty, kur*a, jesteś jeszcze dziewicą? Nie miałam wtedy chłopaka, z nikim się nie spotykałam i choć miałam JUŻ 18 lat, nie pragnęłam dla zasady pozbawić się blony ;] Tylko, że średnio mnie rusza zdanie innych. A większość jednak boi się opinii innych i podązają za tłumem. Stąd to.

najlepiej poszukać mieszankę "wybuchową" , macho i porządas w jednym , kobietki też takie są... porządne :))

Gość sdfgtyuyjfjh
no i co sie przejmujesz? olej takie kobiety, zycie i tak nauczy je pokory, zauwaz ile teraz samotnych mam, rozwodek, w przyrodzie nic nie ginie, a odnosnie fajnych kobiet to były i beda, tylko czesto sa zamkniete w sobie, a szkoda bo maja do zaoferowania wiecej niz tylko tylek

Gość Szal h...
Srubowy to tez racja.moj ost.5 letni zwiazek gdy sie rozpadl mialem szanse na nowe ale nie sztuka brac co popadnie.sztuka to poznac te ceniaca sie kobiete,taka ktorej nie w glowie imprezy,faceci tylko.dlatego czasem lepiej byc samemu.

problem w tym , że faceci zwracają uwagę jedynie na te laski, które mają wszystko na wierzchu , a tych wartościowych nie dostrzegają :)

Gość głupia brzydka i ze wsi
na wsi sa prawdziwe kobiety

Gość tyńcu starć
" Właśnie dlatego, że naczytają się na kafe, że dziewice są śmieszne i żałosne. Właśnie dlatego, że chcą być 'trendy', a wartości są 'przeterminowane'." O O prawiczkach wyrażają się kobiety jeszcze gorzej. Lepiej być śmiesznym czy żałosnym niż być scierwem jak to kobiety ładnie mówią.

Gość sdfgtyuyjfjh
wies czy miasto, jaka roznica, liczy sie mentalnosc drugiej osoby, jesli ktos jest juz dorosły i nie na czym polega zyciei po co zyje, to juz nic mu nie pomoze :D to jest fakt, im bardziej kobiet rozneglizowana tym ma wieksze wziecie, co prawda pobawia sie taka i zostawia dla innej...

Gość na ziemii. a gdzie sa
wartosciowi mezczyzni?

Gość Szal h...
A zebys wiedziala ze na wsi bez porownania znajdziemy szybciej taka kobiete.ale to przykre co sie wyprawia na tym swiecie.sa granice ktore powinny byc tylko dla tych wybranych.

Gość sdfgtyuyjfjh
tam pewnie gdzie wartosciowe kobiety, czyli zamknieci przed swiatem, skupieni na innych rzeczach, gdyby ludzie wiecej wychodzili z domow, swiat bylby lepszy, nie oszukujmy sie

Ehh na wsi dopiero są mało porządne :) Chyba nie wiesz co tam się dzieje na potańcówkach. Nie szukajcie w klubach, tylko w innych miejscach, to traficie na te porządne :)

uważam , że każdy jest wartościowy i ma coś do zaoferowania drugiej osobie , tylko każda wartość jest inna i co innemu jest do zaoferowania

Nie mam nic do prawiczków. Ich mogłabym wytłumaczyć w ten sam sposób. 'kobiety', które nazywają ich 'ścierwem' tylko dlatego, że jeszcze tego nie robili, nie należą do wartościowych ;] Raczej nie zmienimy świata gadaniem na kafe, ale warto, byś pamiętał o swoich zasadach, nie łamał ich, by zadowolić innych, a w końcu znajdziesz równie wartościową partnerkę, bo daję slowo, że jeszcze takie są:)

Gość sdfgtyuyjfjh
na potancowkach, w krzakach za remiza, na masce golfa :D powaznie to puszczalskie mozna zaobserwowac w kazdym srodowisku, ale nie ma sie denerwowac, to ich tylki;p

Gość Szal h...
Pindzia masz na mysli siebie?:) no ich tylki to prawda.ale czy ktos chcialby wiazac sie potem z taka kobieta?nie wiem jak i jakie znaczenie dla kobiet ma znaczenie liczba panienek ale dla faceta ma.

Gość Szal h...
Pindzia masz na mysli siebie?:) no ich tylki to prawda.ale czy ktos chcialby wiazac sie potem z taka kobieta?nie wiem jak i jakie znaczenie dla kobiet ma znaczenie liczba panienek ale dla faceta ma.

Gość sdfgtyuyjfjh
niektorym faceto to nie pprzeszkadza, bo sami je zdradzaja, niech ciagnie swoj do swego, mnie to nie boli

Gość sdfgtyuyjfjh
niektorym faceto to nie pprzeszkadza, bo sami je zdradzaja, niech ciagnie swoj do swego, mnie to nie boli