Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek22...

Czy facet z podstawowym wykształceniem ma szanse na dziewczyne ?

Polecane posty

Gość tomek22...

Czy facet z podstawowym wykształceniem ma szanse na dziewczyne ?

Gość pragmatyczne podejście do życi
Nie ma najmniejszych. Z takim żadna kobieta nie ma przyszłości, bo gdzie taki ciul znajdzie w dzisiejszych czasach pracę? :( Jak utrzyma rodzinę i dom? Zapomnij o dziewczynie ;/

Gość Buty mojego Syna
Nieurodzajne drzewo figowe3 12 Nazajutrz, gdy wyszli oni z Betanii, uczuł głód. 13 A widząc z daleka drzewo figowe, okryte liśćmi, podszedł ku niemu zobaczyć, czy nie znajdzie czegoś na nim. Lecz przyszedłszy bliżej, nie znalazł nic prócz liści, gdyż nie był to czas na figi. 14 Wtedy rzekł do drzewa: Niech nikt nigdy nie je owocu z ciebie! Słyszeli to Jego uczniowie.

Gość Buty mojego Syna
Wiara i modlitwa6 20 Przechodząc rano, ujrzeli drzewo figowe uschłe od korzeni. 21 Wtedy Piotr przypomniał sobie i rzekł do Niego: Rabbi, patrz, drzewo figowe, któreś przeklął, uschło. 22 Jezus im odpowiedział: Miejcie wiarę w Boga! 23 Zaprawdę, powiadam wam: Kto powie tej górze: "Podnieś się i rzuć się w morze", a nie wątpi w duszy, lecz wierzy, że spełni się to, co mówi, tak mu się stanie. 24 Dlatego powiadam wam: Wszystko, o co w modlitwie prosicie, stanie się wam, tylko wierzcie, że otrzymacie. 25 A kiedy stajecie do modlitwy, przebaczcie, jeśli macie co przeciw komu, aby także Ojciec wasz, który jest w niebie, przebaczył wam wykroczenia wasze7.

Gość wojtek_bez_portek
nie pierdol :classic_cool:

Gość bierz MOWA nie
jak działa wywiad KGB w KK?

Gość natmik
wydaje mi się że wykształcona dziewczyna sie z takim chłopakiem nie zwiąże, chyba że tez jest po podstawówce. No inna sytuacja jeśli masz dobrą prace to juz nie bedzie patrzyła na wykształcenie:P z reszta zawsze mozesz sie dokształcić

Gość prwda jak prawda
Dobra praca i podstawówka? :D Chyba raczysz sobie żartować :D Dzisiaj do byle jakiej roboty można magistra zatrudnić, bo jest tak ciężko na rynku pracy, WIĘC PO CO ZATRUDNIAC JAKIEGOŚ DURNIA PO OŚMIU KLASACH? ;D

Gość prwda jak prawda
Dobra praca i podstawówka? :D Chyba raczysz sobie żartować :D Dzisiaj do byle jakiej roboty można magistra zatrudnić, bo jest tak ciężko na rynku pracy, WIĘC PO CO ZATRUDNIAC JAKIEGOŚ DURNIA PO OŚMIU KLASACH? ;D

Gość dgdklks
Nie :D

Gość jest do dupy!
jesteście nienormalni. Na budowie murarz bierze na rękę 4tyś zł. Tynkarze to nawet 8-6 tyś, jak mają małą firmę! Ludzie po PODSTAWÓWCE! A taki tynkarz w Holandii to sobie dom nawet może kupić

Gość poradzcie mi prosze
prawda jak - mam kolege, który skończył tlyko podstawówke i zarabia ok 4 tys miesięcznie. Ja po studiach mam dużo mniej! ale czy chciała bym faceta po podstawowce? nie wiem. Dlaczego nie pójdziesz do szkoły zawodowej albo do technikum czy liceum zaocznego? Dałbys na penwo radę. No sorki ale w dzisiejszych czasach tylko podstawówka to troche wstyd. Nie hce być wredna ale taka jest prawda. Co innego jakies 40 lat temu, różnie wtedy w życiu było, ale teraz?

Gość Ladysmerfettta
mogę cię poznać z moją koleżanką po podstawówce ,pewnie będziecie na tym samym poziomie

Gość Ladysmerfettta
Kurde sorry ,ona jest po gimnazjum ,a to już wyższa szkoła