Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SIOSTRA KAFETERIANKI

Praca ustami w UK

Polecane posty

Gość SIOSTRA KAFETERIANKI

Jestem siostra dziewczyny ktora tu czesto udziela sie. Mam zalatwiona robote w uk do ktorej potrzebne sa usta, i duży przełyk. Moja siostra mówi że tu dorbisz dzięki cheblowaniu pal. Czy to prawda? Czy za to da sie wyżyć. Siostra tak zaczynałą i nienarzeka ma dom, samochód itp

Gość kupa li
czy twoja siostra to niejaka zdesperowana aka plenerowa konkubina aka siksa

Gość picza z londka
Czy twoja siostra to niejaka ROR?

Gość ookoakokokaoks
od takiej pracy zaczynało jakieś 70% Polek w UK, teraz awansowały na sklepowe albo sprzątaczki i myślą że są KIMŚ. w międzyczasie przyjadą do Polski pochwalić się szmatami z posezonowej wyprzedaży oraz załatać spróchniałe siekacze, matka załaduje walizkę weków co by taniej było.

Gość o maj god
Ale Wy jestescie nieszczesliwi ludzie:) Nieszczesliwi, ze inni moga miec lepiej. Bardzo mi Was szkoda, bo tracicie swoja energie na cos, na co nie macie wplywu. Nie wazne, czy z wyprzedazy, czy sprzata, za to wazne ze mozecie sobie "bezkarnie" powyzywac. Nie martwcie sie, wszystko do Was wroci :) Im wiecej zlosci i determinacji w ponizaniu i ublizaniu innym, tym efektywniejszy odzew dostaniecie :) Cieszcie sie, poki mozecie. Za zlo wyrzadzone innym dostaniecie sowita zaplate :)