Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczka Mozg Do Sloiczka

Pensjonat i Dom Weselny...

Polecane posty

Pytanie - zastanawiam sie nad powrotem do Polski za kilka (ok, okolo 10) lat z przyjemnej lecz stresujacej od czasu do czasu emigracji. Chcialabym otworzyc wlasny interes, bo na tylku nie zamierzam siedziec. Mam taki pomysl -nad morzem lub w okolicach gor otworzyc pensjonat polaczony z domem weselnym lub stadnina koni lub wszystkie trzy na raz. Jak myslicie, czy takie przedsiewziecie mogloby sie sprawdzic w Polskich warunkach? Mysl jest ze jesli tez stadnina, to moglabym organizowac turnusy szkole z zakwaterowaniem w czasie ferii itp.

Gość qumi
moniczka daj polizac pipe:-(

wszystko zalezy ile bys wlosyla w reklame iw jakim miejscu owo toto by się znajdowało. Znam i bylam w miejscu w ktorym jest stadnina, jeziorko, pokoje do wynajecia i sala weselna. Mają ludzie branie, ale tylko dlatego ze niczego podobnego w poblizu nie ma. I to poblize to mam na mysli 30 km.

nie dam polizac qumi, odpowiadaj powaznie albo spadaj. Smierc - no wlasnie jeszcze sie zastanawiam nad dokladna lokalizacja przedsiewziecia. Musi byc miejsce malownicze i odrobine odsuniete tak zeby ludzie mieli dobry powod zeby tam zostawac oczywiscie. W reklame zamierzam wlozyc sporo. Pracuje w marketingu w sieci wiec mam pojecie o tym, ale tez trzeba pamietac ze w Polsce sporo trzeba bedzie wlozyc w reklamy w lokalnych gazetach, moze tez w regionalnym radiu i jakies bilboardy moze. Mysle ze z tym dam rade, ale ciekawi mnie popyt na takie miejsca.

qumi odpowiadaj na pytanie albo spadaj, nie dam ci nawet palca u stopy polizac.

qumi odpowiadaj na temat albo spadaj, polizac nic ci nie dam.