Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweet Lannna

Po prostu pucha!!!!!!!! Tosty na odwrót

Polecane posty

Gość Sweet Lannna

Hej przed chwilą jadałam super tosty. Tzn nie robiłam ich tradycyjnie w tosterze tylko na odwrót. Super wyszły niebi w gębie!!!!!!!!Dziewczyny polecam ser zółty, szyneczka i papryka kocham to!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sprecyzuj!
Bo nie wiem o co ci kaman?!;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ser podpuszczkowy
jadł ktoś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeee.......
też nie czaję

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jkdjjdfdkjdd
No tak samo jak tosty tylko na odwrót :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kredka Bambino26
Czyli jak ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na odwrót
:classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kredka Bambino26
Może jestem Idiotką ale jak zrobić tosty ze serem?????? Mam ser, szynkę i paprykę jak to zrobić ?????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kredka Bambino26
Pytam jak zrobić te tosty?? ze serem i szynką. Może jestem idiotką ale jak je zrobić ????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość medus_A
gdzieś to ostatnio widziałam, ale nie pamiętam gdzie ;) swoją drogą to musi być okropne i zupełnie mnie nie kręci, tłuste i serowe bierzemy dwa kawałki chleba tostowego, do środka walimy to, co chcemy, w wersji podstawowej wędlinę i ser na patelni roztapiamy kawałeczek masła i kładziemy tosta trzymamy na niewielkim ogniu, aż się zrumieni, odwracamy i tę przysmażoną już stronę posypujemy niewielką ilością dobrej jakości sera żółtego, najpepiej cheddara jak z drugiej strony tost się zrumieni powtarzamy operację przewracamy tosta, żeby ser opiekł się z obu stron i tyle, gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×