Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka bez topiku

Nic nie jest tak jak powinno być!

Polecane posty

Gość Autorka bez topiku

Uprzedzam- topik zakładam tylko po to by się wygadać, wyżalić... Oczekuję trzeciego dziecka. Bardzo się z tej ciąży cieszymy, jednak nasza radość zakłócają liczne kłopoty z moim zdrowiem. Co chwilę w szpitalu, ciągły ból, leki. Strach, przerażenie, wykończenie i frustracja. W domu nieporobione, dzieciom nie poświecam tyle uwagi ile bym chciała ( tyle dobrego ze są już bardzo samodzielne i potrafia się soba zająć). Nie miałam nigdy takich klopotów, ale teraz to się nawarstwia i mnie totalnie rozbija. Chce mi się wyć i coraz trudniej mi opanować płacz.

Gość nigdy nie jest zawsze tak
jak by sie chcialo inni maja duzo wieksze problemy niz ty i musza sobie radzic ciesz sie ze masz rodzina dzieci nie zawsze jest pieknie cudownie i kolorowo w zyciu i nie zawsze jest caly czas dobrze nie tylko ty masz takie zmartwieniaa zyc trzeba

Gość Muminkowa z chochlą
a skąd ty wiesz jak być powinno?

Gość Autorka bez topiku
Wiem, że "życie to nie je bajka" . nie chce wdawac sie w szczegóły, ale tak podle, i ze to sie nie czułam nigdy. Inni maja gorzej- to prawda, choć w tej chwili marna to pociecha gdy toczysz walke juz nie o jedno ale dwa zycia.

Gość Autorka bez topiku
napisałam, ale nie widzę swojego posta. btw skąd wiem jak powinno być? Trudno dookreslić, ale w tej chwili mam poczucie że sie sypie.

Gość Autorka bez topiku
kurcze ...