Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rayanna

Mamusie w 14 tygodniu ciazy:)Zapraszam:)

Polecane posty

Gość rayanna

Hej:) jestem w drugiej ciazy w 14 tygodniu. Zapraszam inne kobiety w 14 tygodniu na opowiedzenie jak sie czujecie jakie macie objawy i jak duze sa wasze brzuszki:) u mnie od okolo tygodnia nie ma objawow poza bolem zaladka :/ czy te taz macie? co moze oznaczac bol zaladka ? czekam na wsze wypowiedzi Pozdrawiam:)

Gość rayanna
dziewczyny czy to normalne ze jeszcze nie widac mi brzuszka???

hej u mnie w sb zaczol sie 15 tydzien ale sie dolaczam:P mdlosci odeszly juz w niepamiec apetycik wzrosl zwlaszcza pod wieczor:P niestety nic jeszcze nie widac tylko piersi troszke podrosly:P to tez oja druga ciaza:P

to normalne jesli jestes szczupla to brzuszek tak szybko nie wyskoczy:P niestety u mnie pojawily sie zatwardzenia ktorych nigdy nie mialam przez co mam wrazenie ze tyje szybciej:D ale to tylko moje glupie wrazenie bo ubrania ciagle wisza na mnie tak jak wczesniej

Gość rayanna
hehe ja jestem wlasnie bardzo szczuplutka :) no i troche sie zaczelam martwic ze nie widac mi jeszcze brzuszka z tego co pamietam to w pierwszej ciazy byl bardzij widoczny w tym tygodniu ale nie jestem pewna bo to bylo dawno ;)

u mnie tez byl bardziej widoczny w pierwszej ciazy ale wtedy startowalam z waga 62 kg przy wzroscie 174 a teraz z waga 56 kg wiec jest 6 kg roznicy:) nie wiem ile przytylam do tej pory bo nie chce sie dolowac wiec unikam starcia z waga ale brzuszka nie widac ani troche.

u mnie tez w 1 szej bylo widac duzo szybciej ale dodam ze startowalam z wyzsza waga 62 kg przy wzroscie 174 a teraz z 56 kg. nie wiem ile mi juz przybylo przez to 15 tygodni ale wage omijam szerokim lukiem chce czerpac radosc z macierzynstwa a nie dolowac sie zbednymi kg:P