Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty20

Znikome ruchy dziecka-23tc

Polecane posty

Gość qwerty20

Od kilku dni dzidziuś prawie w ogóle nie kopie, nie czuję jego ruchów. Wcześniej czułam je co chwilę, dlatego zaczęłam się niepokoić. Czy powinnam?

klasyczne pytanie i klasyczna odpowiedź : nie wiem. Skad mamy wiedziec. Idz do gina to sie dowiesz czy z dzieckiem wszystko ok. Choc pewnie tak.

Gość poszly konie po betonie
może zapadł w sen zimowy? :classic_cool:

Gość Leć na
IP.

Gość qwerty20
klasyczna odpowiedź osoby, która nie odpowiada na zadane pytanie i pisze nie wiedzieć po jaką cholerę. pytanie jest skierowane do kogoś kto ma do powiedzenia coś konkretnego.

Gość qwerty20
gdybym miała jutro wizytę, to chyba oczywiste, że nie pytałabym o to tutaj. tak więc śmierć-odpuść sobie

Gość marta sierpien
powinnas czuc ok 10 ruchow na dzien. lepiej idz do lakarza, to rozwieje twoje watpliwosci. uwazam ze lepiej sprawdzic bo nigdy nic nie wiadomo. a tak bedziesz sie stresowac niepotrzebnie.

Gość do querty
nie dziw sie odpowiedzi na takie głupie pytania. jestes w ciaży, skoro dzidzia sie nie rusza- nie musisz miec umowionej wizyty u lekarza , tylko jedz na izbe albo do szpitala. czego oczekujesz ??? ze ktos powie zebys sie nie martwiła ze z dzidziusiem wszsytko okey ???? no prosze cie!!!! to twoje dziecko i jego zdrowie i zycie. idz do lekarza i bedziesz wiedziała. Ps. nie wymadrzam sie, tez jestem w ciąży i w zyciu bym nie pytała takich rzeczy na forum, cos cie niepokoi idz do gina.

Gość marta sierpien
ja jak mialam nawet minimalne watpliwosci co do zdrowia coreczki jezdzilam na ER, nikt mnie nie odsylal i nie traktowal jak swirnietej mamuski.

Gość mala_truskawa
ja w pierwszej ciąży też, nawet w jednym tygodniu 3 razy bylam:) myslalam ze mnie pogonia , ale nie!!! ;))

Gość marta sierpien
autorka chyba poszla po rozum do glowy :)