Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyzimowa

nienawidzę zimy!

Polecane posty

Gość antyzimowa

po prostu koszmar, miasto sparaliżowane trasę którą normalnie wraca się 40minut zajęła mi ponad 2,5, w tym połowę na pieszo lazłam, nawet grzywka mi zamarzła jak w jakiejś pieprzonej kreskówce :O

Gość antyzimowa
tusz też mi się rozpłynął przez ten śnieg lecący prosto pod kaptur (skończył mi się dobry tusz i jakiegoś lipnego użyłam) dopiero po godzinie się zorientowałam że wyglądam jak uboga wersja pandy http://www.mmszczecin.pl/436777/2013/1/11/snieg-paralizuje-szczecin-ogromne-opoznienia-wypadki-wiadomosci-na-zywo-zdjecia-wideo?category=news heh, to "planowali uruchomić komunikację zastępczą" zdaje się od 14 do teraz i jakoś wciąż ani widu ani słychu:P "zima zaskoczyła szczecinskich drogowców"

Gość FOTOALAN
FOTO ALAN. Dzień dobry. Kobieta chcąc poznać wartościowego mężczyznę powinna się pokazać w całej pełni, ze swymi walorami życiowymi. Proponuję komplet 12 zdjęć w kolorze. Pokaż jemu to, co on w Tobie doceni. 12 specjalnych zdjęć sytuacyjno - tematycznych według zaleceń ośrodka Human Resources z Hollywood dla celów matrymonialnych. Dwanaście specjalnych, sprytnych zdjęć, które odmienią Twoje życie. Inwestujesz w siebie 60 zł. To malał kwota patrząc na korzyści. Możesz te zdjęcia pokazać w Internecie lub wysłać listem, nawet za granicę. Profesjonalna lustrzanka CANON. Retusz zdjęć w cenie: Jeśli trzeba dodaję miłą, delikatną opaleniznę, wyszczuplam figurkę, wybielam zęby w uśmiechu, usuwam rzeczy niepotrzebne, dodaję blasku oczom. Na zdjęciu dodam napis w dowolnym kolorze. Oczywiście dotyczy to także zdjęć „z brzuszkiem, dziecięcych, czy innych. Sam mam już wnuczka. Trzeba wcześniej ustalić termin. Na terenie Szczecina, dojazd gratis. Zadzwoń, nie czekaj, to jest Twoja szansa. Czuję, że będziesz bardzo zadowolona. Ta niska cena tylko w okresie promocji do 15.05.2013. Tel. 532 557 626. Szczecin, email: arconex@onet.pl.

nie stac cie na profesjonalna reklame? to tym bardziej nie potrafisz zrobic ladnych zdjec, spadaj bo i tak nikt cie stad nie zachce