Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnf

wynajmowane mieszkanie.

Polecane posty

Gość jnf

Witam, Problem polega na tym ze własciciel nie otrzymał przelewu w wysokosci 2500 zł.Oczywiście jest reklamacja w banku na przelew, bo u mnie srodków nie ma na koncie u własciciela podobno tez. Sprawa wyglada dokładnie tak ze przelewu za grudzien własciciel nie dostał, po jego prosbach, grozbach itp z czystej nieprzymuszonej woli przelalam dodatkowo 800z na pokrycie przynajmniej czesci ( o dziwo ten przelew dostał)w miedzy czasie została złozona reklamacja. W styczniu zapłaciłam za mieszkanie 1700złbo zaiczka w wys. 800złbyła. Teraz własciciel w trybie natychmiastowym wymaga ode mnie dopłaty kolejnej kwoty 800zł. Co mam zrobic? Mam wszytskie dokumenty ze ja z umowy sie wywiazała i to wina banku ze przelew nie doszedl. POMOCY!!!!!!

Gość jnf
Gdyby to był kit nie pytałabym się co mam zrobic na forum.

Zapłaciłaś kasę, masz potwierdzenie, a u właściciela "podobno nie ma", i Ty z własnej woli przelewasz ponownie... :D :D :D

Gość jnf
Dobrze, ja rozumiem ze własciciele sie wkurzaja, gdybym miała dodatkową gotówkę napewno byc jeszcze raz zapłaciła i czekała spokojnie na decyzje z reklamacja. Kwota 800zł została wpłacona dodatkowo dlatego ze włascicielka wpadła w szał i modliłam sie zeby nas nie wyrzucila. Dobra pytanie jest takie czy musze dopłacic jeszcze raz 800zł czy czekac cierpliwie na odpowiedz z banku??