Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawości po prostu

Do ARSZENIKI

Polecane posty

Gość pytam z ciekawości po prostu

co robisz w zyciu poza pisaniem na kafeterii ? dzisiaj pisalas, ze prace konczysz o godzinie 13stej( nota bene w tej rzekomej pracy ciagle piszesz na kafe ). A przypominam sobie, ze ta praca to nie " byle jaka ", wiec gdzie pracujesz , że masz czas siedziec od rana na forum ? Teraz jest godzina osiemnasta i Ty ciagle na kafe. W miedzyczasie zapewniasz swiat ( a moze samą siebie przekonujesz ), że po pracy nie ma Cie dla nikogo tylko jestes z dzieckiem na 100 %. To gdzie jest prawda ?? Wiem, ze złośliwie napisałam, za co z góry przepraszam, ale to jest hipokryzja wychwalac sie swoim życiem, praca, doskonała organizacją a tak naptawde zyć forum kafeterii.

Gość niestety to prawda przykre
ilość postów, ilość tematów w jakich arszenika uczestniczy i czas w jakim jest na kafeteri- wszytsko się zgadza

Gość no to napsociłyście :(
teraz będzie pisać pewnie jako pomarańcza albo założy inny nick dla niepoznaki :(

Może ma malo absorbującą pracę? Pracowalam kiedyś w takim punkcie prasowym gdzie nudy byly jak nie wiem. Klienci byli ale jednocześnie przez większość czasu mogłabym siedziec w necie (szkoda że wtedy nie mialam takiej możliwości tzn mieś tel z netem, kupe lat temu to bylo), za to pochłanialam ksiązki, gazety, co się dało ;)

Gość mi sie wydaje ze ze ze...
arszenika to gratka ;)))

Autorko spisze zakomunikowac ze -dzisiaj w pracy nie bylam bo musialam 'odchorowac' jedna sytuacje z wczoraj., -bedac w pracy fakt mam ostatnimi czasu duzo luzu na kafeterie, telepolis, wiadomosci czy inne pierdoly, -rzadko pisze jak jestem po pracy, ale fakt zdarza sie kiedy mlody spi, -moi panowie od jakiejs 10 sa u dziakow wiec mialam caaaaly dzien na lb. Czy masz moze jeszcze jakies pytania? Ps. Gratka nie jestem, a pod onnym nikiem albo na pomaranczowo pisac nie zamierzam.

Gość 878776-0
bo arszenika to jedna z tych co bujdy na cafe piszą. Kobieta sukcesu, parcuje zawodowo, zarabia 10 tys miesięcznie i jeszcze oddana matka polka, która każdą chwile z dzieckiem na kafe spędza.

ojjj do dychacza trochę mi brakuje, nie wiem co uważasz za sukces, a do oddanej matki polki i perfekcyjnej pani domu trochę mi daleko.

Gość magdalenka008
Kasiula86 mam do Ciebie pytanieeeeeeeee , pamietasz mnie ? :)

Gość magdalenka008
kasiula86 mam do Ciebie pytanieeee , pamietasz mnie ?:)

Gość magdalenka008
Kasiula86 moge miec do Ciebie pytanie ? pamietasz mnie ?

Gość magdalenka008
chce wiedziec ile Rzymski bierze za wizyte prywatna );)

Gość magdalenka008
czyli 150 zl z cytologia i usg tak ? dobrze rozumiem ?

Jesli miałas robioną cytologie dawno i już czas na kolejną, to jak o tym powiesz to ci zrobi. A usg to wg potrzeby, bez powodu to nie wiem, zalezy od wskazan o tym już lekarz zdecyduje. codzilo mi o to że za te rzeczy (lub inne) nie placisz dodatkowo, poniewaz niektóry lekarze biorą powiedzmy stówe za wizyte + za każdą rzecz dopłacasz np usg 50, cytologia 30. Ceny zmyslone, bo sie nie orientuję po ile lekarze sobie liczą.