Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 audiii

kredyt na samoch贸d

Polecane posty

Go艣膰 audiii

czy to dobry pomys艂? wiem 偶e got贸wki na auto nie dam rady od艂o偶y膰 wola艂abym wzi膮膰 kredyt ale podobno nie powinno sie bra膰 kredytu na samoch贸d

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
nie bierz kredytu na samoch贸d. zamiast tego oszczedzaj az bedzie cie na niego stac. caly swiat jedzie na kredycie :/ nowe prawojazdy wprowadzaj膮. pewnie tak jak z dowodami bedzie, ze chcieli sobie bud偶et naprawic to wprowadzili nowe dowody. po 50 zeta od 艂ba i z ca艂ego kraju sie troche zebra艂o, dziura za艂atana http://auto.dziennik.pl/aktualnosci/galeria/416003,1,tak-wyglada-nowe-prawo-jazdy-zobacz-kiedy-musisz-wymienic-swoje-stare-zdjecia-galeria-zdjec.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 audiii
w moim przypadku potrzebne, chc臋 si臋 wyprowadzi膰 na wie艣 a jako艣 musz臋 doje偶dza膰 do pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja zawsze auta na kredyt
bior臋, tylko jak motocykl zmieniam to za got贸wk臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 audiii
no i teraz nie wiem, zdania s膮 podzielone...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Czes艂aw Ta艅czy a Ty w og贸le doczyta艂es ten artyku艂?? jak byk tak pisze ze nie trzeba wymieniac prawka Dotychczasowe prawa jazdy (wydane bezterminowo) b臋d膮 podlega膰 wymianie w latach 2028-2033.

Udost臋pnij ten post

to straszne..ae ludzie jezdza autobusami znam takich co wstaja o 4 rano na autobus na 7 sa w pracy a po robocie znowu na wies i zyja odk艂adaj na ten samochod a nie kupuj na kredyt, to pozorne bogactwo a tak na serio oznacza ze jeszcze wiekszy sie z czlowieka robi dziad za przeproszeniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja zawsze auta na kredyt
bierz kredyt i nie patrz na nic. Szukaj auta u偶ywanego od jakiego艣 dealera, zazwyczaj daj膮 gwarancj臋. Ew. jakis Polonez z gazem i odk艂adasz kesz, ale wiem z do艣wiadczenia, 偶e czasami trudno odk艂ada膰...

Udost臋pnij ten post

czytalem..a nie zauwazyles ze tak samo bylo z dowodami,, niby po kolei , niby dobrowolnie a zaraz cos zmienili.. poczekaj niedlugo bedzie obowiazkowe nie powiedza tak od razu ze to dla wszystkich i natychmiast zeby nie bylo niepotrzebnego szumu

Udost臋pnij ten post

audi ja bra艂am samoch贸d na kredyt i nie za艂uje, bierz i juz jezdzij a nie bedziesz odk艂adac latami i zasuwac na piechote. Polecam Santander bank

Udost臋pnij ten post

Czes艂aw przesta艅 膰pac.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hellloll
A ile potrzebujesz tej kasy na samoch贸d? ja zrobi艂am dopiero co prawo jazdy i te偶 chc臋 kupi膰 samoch贸d, ale my艣l臋, 偶e lepiej kupi膰 samoch贸d za 3-5 tys ni偶 bra膰 kredyt. Samochody szybko trac膮 na warto艣ci, wi臋c nie ma sensu bra膰 jaki艣 kredyt贸w. Sprawne i naprawd臋 dobre samochody mo偶na kupi膰 za naprawd臋 niewiele. No chyba, 偶e chcesz szpanowa膰 autem z salonu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 audiii
nareszcie jaka艣 konkretna odpowied藕, oszcz臋dzi膰 to wiem 偶e nie oszcz臋dz臋 ani grosza a tak to nie bed臋 mia艂a wyj艣cia i bed臋 musia艂a spa艂aca膰, jakie tam jest oprocentowanie w tym banku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 audiii
ja raczej mysla艂am o aucie do 10 ty艣

Udost臋pnij ten post

jest ale juz nie pamietam jakie bo to pare lat juz mine艂o ;) a Santander bank specjalizuje sie w kredytach samochodowych ;) zadzwon i sie dowiedz wszystkiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 audiii
ok dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

nie ma za co ;)

Udost臋pnij ten post

ty najpierw sprawd藕 ile rocznie wydasz na ubezpieczenia.bank jak daje kredyt to musisz wykupi膰 wszystkie ubezpieczenia.oc.ac.od kradzie偶y po偶aru i chuj wie co jeszcze. Nigdy bym niebra艂.tymbardziej na auto kt贸re na siebie niezarabia

Udost臋pnij ten post

nie prawde piszesz arecki, ubezpiecznie oc za艂atwialismy sobie sami i nic innego wiecej p艂acic nie musielismy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zak艂adacz k艂amacz
Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie prawde piszesz arecki, ubezpiecznie oc za艂atwialismy sobie sami i nic innego wiecej p艂acic nie musielismy ­ nie jest tak do konca wlasnie zeby dostac kredyt na auto, musisz dokonac wszystkich oplat, jakich tylko bank zazada :) takie sa obwarowania kredytowe chyba, ze berzesz kredyt nie mowiac ze przeznaczasz go na zakup auta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obywatel....,,,,,
kupujesz takie auto ile masz got贸wki, tak m贸wi rozs膮dek a zrobisz co chcesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obywatel....,,,,,
nie daj sie "doradc膮" to darmozjady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kroton
Je艣li to nie b臋dzie jaki艣 du偶y kredyt i masz 艣wiadomo艣膰, 偶e nie b臋dziesz mia艂a problem贸w z jego sp艂at膮, to mo偶e to nie jest taki z艂y pomys艂. Ale z drugiej strony, czy nie mo偶esz zdecydowa膰 si臋 na jaki艣 ta艅szy samoch贸d? W ka偶dym razie, doradzam przejrze膰 sobie informacje o takich kredytach (mo偶e si臋 to 艂膮czy膰 z wpisaniem banku w dow贸d rejestracyjny), p贸藕niej zajrze膰 do kilku bank贸w i por贸wna膰 oferty. Sporo przydatnych artyku艂贸w na ten temat widzia艂am w serwisie czasnafinanse.pl. Polecam zajrze膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Masterek
Kredyty na samoch贸d mo偶na znale藕膰 praktycznie w ka偶dym banku. S膮 one dro偶sze od kredyt贸w hipotecznych z wiadomych przyczyn. Tutaj znalaz艂em dla was kalkulator http://www.autoa.pl dzi臋ki kt贸remu policzycie sobie ewentualne koszta zwi膮zane z zaci膮gni臋ciem kredytu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
D艂ugo zastanawia艂em si臋 co robi膰 w 偶yciu i postanowi艂em je藕dzi膰 taks贸wk膮. Wzi膮艂em w leasing u偶ywany samoch贸d osobowy w mleasing.pl, bo maj膮 ofert臋 na 72 miesi膮ce bez pierwszej wp艂aty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie oszukujmy si臋, dla wielu os贸b kredyt jest jedyn膮 mo偶liwo艣ci膮 by pozyska膰 jaki艣 w miar臋 nowy i dobry samoch贸d. Nie polecam i艣膰 jednak bezpo艣rednio do banku, a post膮pi膰 tak jak ja czyli zg艂osi膰 si臋 do programu 600 za 600, organizowanego przez J&J GROUP. Minimum formalno艣ci i dotacja 600 z艂 co miesi膮c przez ca艂y okres kredytowania, a wi臋c zobowi膮zanie z g艂owy, bo raty na og贸艂 nie przekraczaj膮 tej sumy. Warunek jest taki, 偶e Wasz nowy samoch贸d zostanie oklejony reklam膮, ale moim zdaniem to w niczym nie przeszkadza, a wr臋cz wygl膮da ca艂kiem elegancko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Patryk901
A s艂ysza艂es o firmie J&J Group? Mo偶na u nich wzi膮膰 auto na kredyt i je藕dzi膰 tym autem obklejonym reklama - p艂ac膮 600z艂 miesi臋cznie za to. I tym samym mo偶na sp艂aca膰 sobie kredyt za to ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 simon90
nie polecam brania kredytu na samoch贸d, sam te偶 kiedy艣 my艣la艂em, aby wzi膮膰 kredyt na kupno nowego auta, ale poczyta艂em troch臋 i w艂asne wzi膮艂em w leasing przez platform臋 finansow膮. warunki jak dla mnie idealne wi臋c po co pcha膰 si臋 w kredyty? ;)

Udost臋pnij ten post