Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didina

ekologiczne kosmetyki

Polecane posty

Gość didina

Szanowne Panie mam pytanie i bardzo proszę o poważne i konkretne wypowiedzi. Chciałbym założyć własną firmę zajmującą się produkcją eko kosmetyków z naturalnych składników i bez konserwantów np. kremy, balsamy itp. robionych również na zamówienie. Z terminem przydatności ok. 30 dni bez utrwalaczy itp oczywiście w przystępnej cenie. Jeżeli chodzi o środki, miejsce itp to nie ma problemu. Chciałabym się dowiedzieć czy według Pań taki interes ma szansę i czy Wy same kupiłybyście tego typu kosmetyk gdyby był dostępny w sklepach np. ze zdrową żywnością?

ja kupuje takie kosmetyki. co masz na mysli piszac "przystepna cena"? to zasadnicza kwestia. i zalezy jakie kosmetyki by to byly, czy tyko pielegnacyjne? takich marek troche jest na rynku, nawet polskich, natomiast mi osobiscie bardzo brakuje kolorowki, chocby tej podstawowej, naturalnej, ktora moga uzywac tez alergicy, i zeby to bylo naprawde naturalne a nie tylko z nazwy.

Gość didina
chodzi mi o kremy, balsamy czyli raczej kosmetyki pielęgnacyjne chociaż w przyszłości kto wie ;-) Stanowczo 100 procent natury stąd ich termin przydatności 30 dni i dystrybucja w eko sklepach. Przystępna cena to zależnie od produktu ale w granicach 15-25 zł za sztukę

Gość o kurrrr ale sie wystraszyłam
na takie cos bedzie zapotrzebowanie i to coraz wieksze, ale warto by bylo uderzac do marketow bo tam tego malo