Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jokerrr980

pies mojej siostry nigdy nie był odrobaczany nie wiem jak tak można zaniedbywać

Polecane posty

Gość jokerrr980

psa...ma już 8 lat. natomiast mój pies ma rok i odrobaczam co 3 mce bo mam małe dziecko w domu, pies typowo domowy a siostry pies łazi po śmietnikach a potem się garnie na łóżko. co ile odrobaczacie psy

Gość jokerrr980
ja swojego pasiaka też całuję w pyszczek bardzo go kocham dbam go i pielegnuję, jest moim przyjacielem, a siostra mówi że ja nie mam nic do roboty i niańczę psa, czy to niańczenie jak regularnie go odrobaczam i chodze do weterynarza jak mu cos dolega

Gość nie odrobacza psa ?
to sama już ma robaki :o

wyganiaj psa z lozka nie pozwol aby zwierze mialo nad Toba przewage

Gość ja miałam mojego
pupila 14 lat ....... umarł 5 lat temu :o odrobaczałam 2 razy w roku i też go niańczyłam rodzina gadała że jestem głupia że tak psa traktuje powiedziałam żeby się odpierdolili że to mój pies wzięłam go świadomie i ma mieć warunki dobre tak samo powiedz tym którzy się wtrącają

Gość jokerrr980
tak powinno sie odrobaczać minimum co 6 mcy i jest okay...mnie traktują jak wariatkę bo kocham zwierzęta zawsze kochałam ,, i tak mi zostało, nie wiem może ma robaki cholera to wie:)

wiem mnie lubią... ślinić, kłaść łby na genitaliach, ćpać z butów, ocierać się feromonami, żeby mnie potem psy po dzielnicy goniły..., ale ja pytałem o całowanie w pyski..., z obserwacji własnych: 1) pies czy kot jest zmuszany lub 2) pies się cieszy i wystawia własny jęzor

w sensie nie caluje ale przytulam kocur jeszcze da sie przytulac ale kotka ucieka