Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka008

dr Rzymski Poznań - na Citoo

Polecane posty

Gość magdalenka008

Witajcie kobiety ! Szukam Pani , która była na prywatnej wizycie u doktora. Ile kosztuje wizyta , czy przyjmuje pacjentki w obecności pielegniarki ?

Gość tu masz opinie o nim
http://www.znanylekarz.pl/pawel-rzymski/ginekolog/poznan cena wizyty nie zalezy od obecnosci osob trzecich. Rozumiem, ze krepujesz sie, bo ginekolog to mezczyzna? Moze z mama idz, albo z przyjaciolka? Ja mam bardzo dobre doswiadczenia z ginekologiem plci meskiej. Zadnych niestosownych zachowan, za to delikatnosc i kompetencja. Sama chodze na kontrole.

Gość magdalenka008
znam ta strone , bylam na niej , nie mam 15 lat i nie jestem dziewicą , żeby isć na wizyte z mama :) chodzi mi o to ze jestem po przejsciach ( bo kiedys mezczyzna mnie skrzywdzil ) i moze to glupie ale boje sie z lekarzem zostac sam na sam , a cene wizyty pytam z ciekawosci

rozumiem. Mozesz zapytac podczas rejestracji. U lekarza, do ktorego chodze dane zbiera pielegniarka. Byc moze u Rzymskiego jest podobnie. Mysle, ze na te chwilke pielegniarka moze opuscic swoje miejsce. Zapytaj. O lekarzach ze szpitala przy Polnej mam jak najlepsze zdanie. Choc tego "Twojego" nie znam.

Gość magdalenka008
tylko ze najgorsze jest to ze numer do rejestracji jest do samego lekarza...u niego sie rejestrujesz... ja na poczatku wybralam Anne Lorenc tez z polnej ale niestety mi nie pomoze , pozniej bylam u Magnowskiego - tez lipa zostal mi Rzymski i Derwich ( ten mi nie odp ) wiec zostal Rzymski. A kogo polecasz z polnej ?

Gość kjhbgvcxzsdfghj
Nie ma u niego zadnej pielegniarki a numer jest jego prywatnym numerem.Cena od 150 zl chyba ze podniosl stawke nie bylam od wrzesnia wiec nie recze.

Gość kjhbgvcxzsdfghj
Rzymski jest najdelikatniejszym ginekologiem z jakim mialam do czynienia taktowny spokojny naprawde nie masz sie czego obawiac.Prowadzilam u niego dwie ciaze (jedna obumarla) lezalam u niego na oddziale przed porodem blizniat, usuwal mi szyjke macicy(mialam stan rakowy)zawsze jest dostepny pod tel fachowy nieprzeslodzony sympatyczny no i naprawde bardzo delikatny w badaniu.

prof.Kedzie trafilam do niego przypadkiem, w ramach kontrolnej cytologii (na zaproszenie przyslane poczta w ramach Programu Zapobieganiu Rakowi Szyjki Macicy). Tam zapytalam o dane prywatnego gabinetu i....jestem mu wierna juz pare ladnych lat ;)

a mozna wiedziec co to za problemy?

Gość magdalenka008
chce prywatnie zrobic inseminacje na Polnej ale cholera dzis nie mogłam się dodzwonić do poradnii Niepłodości , jedna dziewczyna z kafe polecała mi własnie Rzymskiego ale cholera no boje sie zostac z nim sam na sam ;/ 150 to jeszcze do ogarniecia ale robi cytologie , usg czy cos na tej wizycie ?

Gość kjhbgvcxzsdfghj
tyle napisalam i nie wkleilo shittt Jest najlepszym lekarzem ginekologiem z jakim mialam do czynienia a bylo ich kilku(nastu)liczac tych przy porodach.Pod jego okiem rodzialam blizniaki niestety tez jedna ciaze stracilam ale osobiscie zajal sie tym w szpitalu na Polnej, robil mi dwa razy konizacje(mam usunieta szyjlke macicy przez stan przednowotworowy).Jestem jego pacjentka od 3 lat i wiem ze nie zmienie go nigdy jest mily ale nieprzeslodzony,bardzo fachowy ,bardzo delikatny przy badaniu. Kobieta ginekolog przyjmujaca mnie na oddzial w 28 tyg ciazy blizniaczej zagrozonej zbadala mnie tak ze poplakalam sie z bolu i krwawilam intensywnie przez 3 doby...nigdy k***a wiece!!! Mloda ladna i brutalna ...nie wiem kto dal jej dyplom ale wiem jedno kobiety czesto sa brutalne dla innych konbiet choc powinny rozumiec...

przepraszam, pewnie to nie moja sprawa, ale...chcesz zostac samotna matka z wyboru? Bo, jak rozumiem, z partnerem do ginekologa sie nie wybierasz..? Oj, niedobrze... Nie lepiej najpierw uporac sie z przeszloscia? Dziecko nie bedzie lekarstwem na Twoje problemy, nie mozesz zamykac sie przed mezczyznami, dlatego, ze jeden z nich Cie skrzywdzil... Tym bardziej, ze podswiadomie przerzucisz swoje klopoty na dziecko... Albo wyrosnie na Twojego opiekuna, albo samo powtorzy Twoje bledy.

Gość kjhbgvcxzsdfghj
wszystko masz w cenie ,jesli cos wymaga wiecej badan i mozna je zrobic na Polnej to tam cie kieruje kladzie na 1 dzien(wchodzisz rano i wychodzisz wieczorem)chyba ze trzeba na dluzej.Nie naciaga na kase naprawde! wszystkie zabiegi maialm robione na Polnej a to niestety niespotykane bo kazdy kombinuje jak zgarnac wiecej... naprawde sie nie obawiaj bo nie ma czego to dobry lekarz i czlowiek:)

Gość magdalenka008
nie nie - mam partnera , ale na niego to liczyć nie można bo zajety praca , ze złości na niego chciałam zrobić Insemke nasieniem dawcy ale całe szczęście mi przeszło... może uda mi sie iść z przyjacielem na wizyte. Ale nie wiecie jak to jest w praktyce na polnej ? Moge isc do rejestracji powiedziec , ze chce prywatnie inseminacje i przydziela mi lekarza czy jak ?

Gość magdalenka008
właśnie oto chodzi , generalnie to mnie stać ale chce zrobić coś na NFZ - cholera przeciez place te cholerne składki. Do insemki chcialam podejsc prywatnie a badania na NFZ . W takim razie skoro dobrze o nim mówisz to się do niego wybiore :) a on gabinet ma przy swoim domu ?

...chyba najpierw beda Cie badac w kierunku bezplodnosci.. Wykonywalas juz jakies testy? A Twoj partner badal nasienie? Inseminacja to nie jest zabieg jak...usuwanie pieprzyka. To sie traktuje powaznie...

Gość magdalenka008
nie robiłam żadnych badań :) ja mysle ze ze mna wszystko jest ok i z partnerem tez tylko problem lezy w mojej psychice. Próbowałam uprawiac seks ale kiedy juz miało się zaczac po prostu wybiegałam z pokoju z płaczem ... no nie moge ! wiem , ze moj facet nie jest taki jak ten co mnie skrzywidzil ale wiem jedno ze ten pozostawil duzo w mojej psychice niedobrego...

ojej...dziewczyno... W takim razie zacznij od wizyty u seksuologa, a nie od planow inseminacji ;) wiem o czym mowie. Co prawda teraz nie mam juz problemow z intymnoscia, potrafie cieszyc sie seksem, ale bylam w podobnej sytuacji do Twojej. Cierpliwy, dobry partner to dobry poczatek :) razem poradzicie sobie. Byle bez pospiechu i delikatnie. On wie o Twoich zlych doswiadczeniach?

Gość magdalenka008
tak wie bo to byla niestety głosna sprawa. seksuolog nic nie poradzi rodzice placili ponad 3 tys rocznie za terapie dla mnie... nic nie pomogło ... to juz 8 lat temu bylo a ze mna dalej jest niedobrze. Jestem na etapie stabilizacji uczuciowej finansowej chce maluszka ale widzicie...

w ciazy bedziesz musiala czesto chodzic na kontrole, czekac Cie bedzie porod... To nie sa doswiadczenia, ktore zlamia negatywny obraz seksu w Twojej glowie... Raczej wzmocnic moga zle wspomnienia... Nie tedy droga... Ja na seks, pierwszy po "tamtym" zdecydowalam sie w 5 lat pozniej i tez nie dalam rady :) dopiero po kolejnych 4 poczulam radosc intymnosci, te bliskosc. Pozniej juz bylo tylko lepiej. Nie zmuszaj sie do niczego wbrew sobie. Powoli. Ale tez nie decyduj na sztuczne zaplodnienie!

Gość magdalenka008
ja mysle , ze kazdy jest inny. Ja naprawde nie mam juz sił , przechodze załamanie . Wiem , że nigdy w moim przypadku nie bedzie dobrze , psychologowie mi pomagali , seksuolodzy , rodzina , ja sama nawet próbowałam ale dalej nic. Mija 8 lat od całego zdarzenia a ja nawet nie spałam z męzczyzna! A czemu nie moge myślec o sztucznym zaplodnieniu ? Nie uwazam , żeby była to gorsza metoda od naturalnej czy cos :)

Gość kfiat_kalafiora
możesz mysleć o czym chcesz jednakowoż poród we francji wiąże się ze zmianą trybu życia, wiesz o tym?

Gość kjhbgvcxzsdfghj
Idz do niego na wizyte powiedz w czym rzecz i pozwol mu zrobic co bedzie uwazal za potrzebne.Powodzenia i daj znac czy bylo ok.

dziewczyno, ale to dziecko bedzie pokrzywdzone! Przez Ciebie! Stanie sie Twoja zabawka, sposobem zastepczym na intymne zblizenia. Jesli bedzie to dziewczynka, mozliwe, ze przerzucisz na nia swoje leki przed mezczyznami. Jesli chlopczyk - mozliwe, ze go mentalnie wykastrujesz.... To naprawde chora sytuacja. Watpie zebys znalazla lekarza, ktory podejmie sie inseminacji u zdrowej kobiety, tylko dlatego, ze niezdolna jest do przelamania leku przed seksem...

Gość magdalenka008
nikt mnie nie potrafi zrozumieć... naprawde myślicie , że tak pragne tego sztucznego zaplodnienia ? gdybym potrafiła naturalnie to bym mogła uprawiac ten seks nawet 5 razy dziennie ale w tym rzecz , że nie potrafie !!!! cholernie zalezy mi na tym zeby znalesc lekarza ktory mi pomoze. moge wydac nawet miliony monet zeby tylko sie udało !! zazdroszcze kazdej kobiecie ktora jest mama !!

Gość magdalenka008
" tu masz opinie o nim" - wydaje mi sie ze z toba cos jest bnie tak Dziecko mam traktowac jak zabawke ? Chryste panie nawet mi przez mysl to nie przeszlo.!! Chłopca - wykastrować . Broń Cię boże !!!!!!!!!! Na dziewczynke przelewac swoje slabości... boze widzisz a nie grzmisz... nie traktuj mnie jak idiotke bo ja mam juz swoje lata i nie mam zamiaru bvyc taka jak ty mnie wlasnie przedstawilas. Gowno wiesz o macierzynstwie widac...

nie obrazaj sie, tylko poczytaj... pozycji psychologicznych. I sama zobacz jak zareaguje ginekolog, gdy mu powiesz, ze chcesz sie poddac inseminacji, bo...boisz sie wspolzycia. Przemysl to raz jeszcze, prosze. Dobranoc

Gość magdalenka008
dzieki , ze chociaz próbowałaś mnie przekonać :) dodaj topik to ulubionych ... w nasteonym tygodniu zapisze sie do dr rzymskiego ... zobaczymy co mi powie.... dobrej nocy :)

Gość magdalenka008
POLECAM POLECAM TEGO LEKARZA !!!!!!!!!!!