Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajerwerka69

ona ma na mojego męża straszną ochotę....i coś jeszcze...

Polecane posty

Gość fajerwerka69

Znajoma ma ochotę na mojego męża, tzn. nie powiedziała wprost, ale to widać. Zaczęło się od tego,że ona sprzedaje w markowym sklepie odzieżowym, a wiadomo tam tłumów nie ma, więc był tam na zakupach i ona chciała czegoś poszukać w szufladzie i rozsunęła szeroko nogi i tak się pochyliła,mój mąż sał za nią, nie wiedział jak się zachować, potem jak był w garderobie ciąle mu coś przynosiła i zerkała do środka. Kiedyś jak byliśmy u nich założyła bardzo krótkie spodenki i stała w dzwiach prosto mojego i poprawiała sobie na cipie jakby ją coś ciąneło, ale przecież mogła pójść do łazienki, jej mąż też mógł to widzieć. A mi zdażyło się że przyłapałam go jak patrzył na mój tyłek. Trochę fantazjujemy z mężem na ich temat. Myślicie że oni też mogą się nami kręcić? Podoba się wam to?

Mi osobiście się takie cos nie podoba, ale jak kto lubi. Może i podobacie sie im.. ciężko stwierdzić. Ale nie boisz sie, że jakby przyszło co do czego to Twój mąż wyląduje z Nią w łózku, a Ty zostaniesz sama ?

Gość fajerwerka69
Właśnie się nie boję bo nie raz miał taką sytuację,że kobieta np.w biurze rozchyliła przed nim nogi i wystawiła majtki, a on nic, i tego jestem pewna. Nie ten typ. Takie fantazje, myślę że żadne z nas się nieodważy tego powiedzieć głośno.

Gość fajerwerka69
Ja jestem z tego bardzo zadowolona umiemy rozmawiać o wszystkim. On jest ze mną szczery i mówi o różnych sytuacjach jakie miały miejsce, a że jest bardzo przystojnym 34latkiem zdażają się jakieś próby wywarcia wrażenia przez miłe panie. Chcecie posłuchać?

Gość fajerwerka69
No więc, mój poszedł do sklepu z materiałami i tam jeżdzi często. Dziewczyna ma ok.30lat i zawsze to ona chetnie idzie go obsłużyć. W lecie miała ubrany głęboki dekold, mąż chciał kupić towar,a cały wałek stał za biurkiem on wszedł żeby to wyciągnąć i pomóc kobiecie, a ona podeszła i powiedziała,że nie trzeba, wcisnęła się pomiędzy biurko a niego ocierając się pośladkami i jego penisa. Ostatnio zrobiła to drugi raz, nikogo nie było w sklepie. pochyliła się i oparła o biurko, a potem uśmiechnęła zalotnie. Mam coś jeszcze jak masz ochotę...

Gość fajerwerka69
Mam coś takiego. Tylko wtedy był młody miał ok.17 lat. Stał na przystanku w zimie, autobus nie jechał, była tam też pani ok.35 lat. Powiedziała żeby poszedł do niej do pokoju który wynajmowała zaraz obok przystanku bo autobus jechał za 2godz. Poszedł z nia żeby nie marznąć. Ona zaczęła się mu dobierać do kutasa. Rozebrała się przednim i lizał jej cycki, ona popieściła go i powiedziała,że może tam przychodzić...ale więcej nie poszedł... mnie tez strasznie kręcą takie opowieści

Gość fajerwerka69
pani w biurze siedziała za biurkiem w krótkiej sukience, gdy on przyszedł jedną nogę wyłożyła sobie na jakiś podest. siedziała w takim rozkroku przed nim sukienka podeszła jej w góre i było wdać całe majtki..i tak sobie siedziała jakby nigdy nic.

Gość fajerwerka69
No no nie rozkręcaj się tak... Ale powiem że seks mam bardzo udany, szczególnie po takim dniu gdy jakaś cipka go podnieci.

Gość fajerwerka69
T.Wawa może ty coś napiszesz?

Ale o kilka damskich tyłeczków się ocierałem w autobusie albo metrze ....

Gość fajerwerka69
Nie. kochał się tylko ze mną i wierzę w to. Lubi fantazjować ale napewno nigdy nawet nie złapałby za tyłek. Wiem to poprostu taki typ. Kiedyś kuzynka spała u nas bo pilnowała nasze dziecko, gdy byliśmy na weselu. Gdy przyjechaliśmy w nocy ona w samych majtkach i krótkiej bluzce bez stanika, nawt nie wszedł tam gdzie ona była, ale jak się mył ona chodziła to do kuchni, do przedpokoju, jakby chciała żeby ją zobaczył. Poszliśmy spać, ale jak go nakręciłam,że ona tam jest na dole i jak chce to mogę po nią pójść itp.to był super seks, podniecało go to że ona może słyszeć że się jeździmy. Nieiwem on tak działa na te dziewczyny, na mnie zresztą reż;)

Gość fajerwerka69
Ztymi znajomymi to jest tak jeśli się widzimy to mój np dotyka mnie po szyi, po udzie, niby nic ale ja się robię mokra bo oni na nas patrzą i Ewa robi to samo swojemu. Ja kiedyś położyłam mu rękę blisko kutasa, ona poparzyła na mnie i zrobiła to samo. Zawsze ubieram się w krótką spódnicę i cienką bluzkę, taką prześlitujacą, ona też zawsze ma coś seksi. Tak się nakręcamy nawzajem dyskretnie a nikt głośno tego nie powie. Co o tym myślisz podoba ci się?

Gość fajerwerka69
Do niczego wtedy nie dosło, ale słyszała napewno co się dzieje na górze, mieliśmy pokój nad nią...byliśmy tak podnieceni i wiadomo po imprezie,że jazda nie była zbyt cicha i moje ozgazmy też. Tak,że myslę,że ona też mogła się tu pieścić, bo nie ma partnera więc podniecona była napewno. Teraz on chce żebym ją zaprosiła na babski wieczór, z winkiem..... Wiec smsa już wysałam...

Gość fajerwerka69
Jestem,jestem coś się zablokowało.

Gość fajerwerka69
? podobają ci się dwie dziewczyny przy tobie? o czym marzysz?