Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia Z Warszawy

Zakochalam sie w vice prezesie

Polecane posty

Gość Klaudia Z Warszawy

firmy w ktorej pracuje! Mam 28 lat, zarabiam niezle bo jestem kierowniczka:) On jest mlody, ma moze max 25 lat (prezes ma pod 40). Nie wnikam jakim cudem jest w zarzadzie takiej firmy ale strasznie mi sie podoba! On jest bardzo mily, otwarty i usmiechniety. Caly czas mysle o seksie z nim jednak nie mam pomyslu jak go poderwac:(

Gość CHangingggg
a ciekawosci, ile ta firma zatrudnia osob? i kto jest wyzej od Ciebie?

Gość LaFemale33
Hey , moze pogadamy ?Ja mam problem ten sam ze swoim szefem :D A twoj jest zajety?

Gość Klaudia Z Warszawy
Lacznie kilkaset. Ja jestem kierowniczka dzialu, jest takich jak ja 10. Wyzej jest vice dyrektor, dyrektor i potem zarzad. Ja podlegam bezposrednio vice dyrektorowi . A jego widuje 1-2 w tygodniu

Gość Klaudia Z Warszawy
Chetnie porozmawiam! Chyba nie jest zajety ale kurde szanse ze cos moze z tego wyjsc za praktycznie zerowe wiec nie ma za bardzo rozniczy czy jest zajety czy nie bo tak czy siak szanse mam praktycznie zerowe

Gość LaFemale33
u mnie w gruncie rzeczy tez - ma zona :( bosh ale jak na niego patrze to go wzrokiem rozbieram.....Mmmmmm.....

Gość Klaudia Z Warszawy
Ja widuje go 2x w tygodniu... Niestedy mam rozne zdjecia wiec czesto na nie spogladam i zawsze mi ciarki przechodza po plecach:( Nie znam go jednak slyszalam ze chlopak strasznie ogarniety z duzymi ambicjami!

Gość A ile zarabia!??!
Z ciekawosci? Nie mowie, ze zalezy Ci na kasie jednak ciekawi mnie ile moze zarabiac

Gość Klaudia Z Warszawy
Pfff znowu te pieniadze Zaraz pewnie ktos powie ze materialistka ze mnie :( A skad mam wiedziec ile zarabia? Ja zarabiam od 4k + premie (max 1k w miesiecu), vice dyrektor zarabia z 8k, dyrektor z 14-15 wiec on pewnie ze 30k, prezes pod 40k. Tak zgaduje bo nie jestem w 100% pewna. Zreszta nie chodzi o kase

Gość KOOOORWA 30k
25 latek zarabiajacy 30k miesiecznie a CH UUjjj z tym! jaza 2k zapierddalammm

Gość Klaudia Z Warszawy
tak bardzo sie zakochalam:(

Gość jak skąd dlaczego
bo jak mówi stare przysłowie "najbardziej erogennym punktem u kobiety jest zapach mężczyzny"... wyczułaś feromony mamony, stąd ten pociąg do vicka