Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka5555

biodra

Polecane posty

No ale co poradzisz...operację zrobisz? Zaakceptuj i tyle :) To tylko kości :)

No ale co poradzisz...operację zrobisz? Zaakceptuj i tyle :) To tylko kości :)

jak dla mnie są super i niepotrzebnie się martwisz, a dużych bioder to chyba nie widziałas;):P

No wiem, że muszę zaakceptować :) chciałam tylko poznać opinię innych, szczególnie, że mnie nie znacie, więc napsizecie szczerze to co myslicie o moim wyglądzie :)

gdyb temat brzmiał: studia czy - aż mnie obrzydziły te foty... Milka...jest ok, nie ma czym się martwić. Pewnie w ogole tylko Ty to zauważasz.

Dobiła mnie dziś babka w sklepie i rodzice - powiedzieli mi, że krój sukienki która mi się spodobała nie jest na mnie, bo mam za szerokie biodra ;

Milka masz piękne biodra i w ogóle super figurę. Nie masz powodów do kompleksów. Ja chłop Ci to mówię!

To wszyscy bardzo mili, nie ma co :/ no ale po fotach nie widać, żeby one były jakoś szczególnie szerokie. Masz mieć jak facet? To chyba tak jest ładniej

Ale masz problem. Normalna, ładna i kobieca sylwetka. Prostujesz się, więc kości wystają i tyle.

kobietka pewna - Te kobiety mają ogólnie ładne ciało :) chociaz faktycznie i z takimi biodrami i kośćmi można bardzo seksownie wygladac :) Adi60 i Androgen - miło mi, że tak myślicie :) Podnosicie mi samoocenę ;D

Gość zdjecie jest ok, normalny
milka, tez mam 91 w biodrach i tez ma tak kosci wystaja. Figure mam bardzo podobna do Twojej, tylko brzuch bardziej umiesniony (cwicze) i uwazam, ze wyglada to bardzo dobrze:) Nie masz sie czym przejmowac, bo figure masz naprawde super i te kosci nie powinny Ci przeszkadzac:)

Gość zdjecie jest ok, normalny
Milka, tez mam 91cm w biodrach i tez mi tak kosci odstaja. Figure mam praktycznie identyczna, jak Ty, tylko u mnie brzuch jest bardziej umiesniony (cwicze)i uwazam, ze bardzo dobrze to wyglada:) Nie masz sie czym przejmowac - masz fajne biodra i fajna figure:)

"Zdjecie jest ok, normalny " Tez ostatnio zaczelam cwiczyc, postanowienie noworoczne ;d moze cos z tego bedzie . A6W jest dobra na brzuch, chyba się za to wezmę :) Adi69 a w jakim jestes wieku ? Ciekawa jestem kto tak o mnie mysli :D

Mam same pozytywne myślenie o Twoim super ciałku. Te fotki robią miłe wrażenie dla oka i pobudzają wyobraźnię

Milka masz super ciałko,biodra,talia i brzuszek,ni i piękne nogi