Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgodnie z obietnicą

ja uwielbiam ją....

Polecane posty

Gość ja tańczyłam na
Ja tańczyłam w noc sylwestrową

Gość ja???????????
Ja robiłam w domu impre i też u nas leciał w TV ten teledysk. Znajomi jak byli w klubie to mówili że non stop to puszczali bo ludziska świetnie się bawili.

Gość wpada w ucho
bo wpada w ucho ta mjuzikja

Gość dawidof.
Mi się podoba nasza polska muzyka, na weselach zresztą to widać jakich mamy fanów polówki.

Gość dawidof.
numero duo, toś pewnie metal albo dziadek forumowy.

Gość Nie no pewnie
Super utwór, hit wśród dzieciaków i nie tylko.

Gość a ktoś ruchał przy tej piesnce
???

Gość też lubię morze
nie znam jej :)

Gość Tiki_Taki
Buzia sama spiewa

Gość do tańca na weselach
I innych zabawach,może być

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
tak jest ten wykonawca to dno zupełne jeśli chodzi o śpiew, nawet głuchy to słyszy.

Gość chyba,,,
byłem na sylwestra to grali chyba z 10 razy, już mi uszami zaczęła ta piosenka wychodzić :(

Gość .klaustrofobia.
Skoro grali 10 razy jak wszędzie to widocznie jest to hicior.

Gość chyba,,,
grali, ale to nie znaczy że hicior. dyskoteka , na której puszczaja po kilka razy to samo to knajpa, nie dyskoteka.

Gość cze ćmoki
ja nie słucham tego guffna!!!

muzyka...lepiej jak jest niż jak jej nie ma ale z takiego utworu zrobić hit to przesada!! I My to kupujemy mili państwo:O

Gość chyba,,,
akurat mnie diskopolo doprowadza do rozpaczy. ale jak sie nawalę to dam radę jakoś przy tym tańcować. alkohol jest dobry na muzykę na nędznym poziomie. tylko ile można pić?

recenzent Sięgnąć pamięcią to hiciorami były takie utwory jak : O-zone, Makarena, Lambada- mmmm moje czasy podstawówki heheh, PSY-gam gam style, i pewnie wiele innych. Nie wszystkim się to musi podobać, jednak jeżeli piosenka pojawia się przez piesiąc na czołowym miejscu to o czymś świadczy.

Gość chyba,,,
ale to, że grają, oznacza tylko, że grają. A nie, że sie podoba aż strach. To stacje lansują hity, a nie słuchacze. słuchacz, to ma reklam słuchać.

Gość gghjoo
na dodatek jeśli KTOŚ ZGODNIE Z OBIETNICĄ promuje ten szajs gdzie się tylko da liczb kliknięć wzrasta.Wykreować można wszystko-nawet gówno w papierku.

Ludzie wysyłają SMSy bo chcą by to było na top liście. Inni ściągają muzyję z netu. Jest wielu artystów, którzy mają wpadające w ucho piosenki. Ich nie puszczają w radiu i TV. Dlaczego? Sami sobie odpowidzcie na to pytanie. U mnie w sypialni HICIORÓW nie usłyszysz.

Świadczy o tym,że dzisiaj bardzo łatwo nakłonić słuchacza do wytyczonego wcześniej gustu muzycznego. Po co?Dla pieniedzy,mamy tyle medium a w każdym jest to samo,jesteśmy muzycznie ograniczani przez stacje radiowe,stacje tv podają to co chcą a my łykamy.W internecie sami wyszukujemy ale przeglądarki skutecznie podpowiedzą czego mamy szukać. To medialne nakręcanie kasy średniej jakości muzyką i wygląda na to,ze udane

Hicior jest wtedy kiedy idziesz po ulicy i widzisz jak większość nuci, słucha w autobusach i tańczy do tego samego utworu. Przychodzisz do domu włączasz radio a tam to samo....jesteś zły wyłączasz radio i włączasz TV i tam już większe przegięcie bo wiesz że na vivie też to będzie więc włączasz inną stację i co widzisz?..... Reklamę w której jest tak piosenka. heheheh :) to tak przesadnie napisane.

recenzent Zgodzę się z Tobą. W innych krajach też są hiciory też wpadające w ucho i do Polski jakoś one nie docierają. Kumpela kiedyś przesłała mi piosenkę i też bardzo mnie się spodobała. Jednak do naszego kraju nie dotarła. Właściciel stacji też będzie puszczał takie nagranie gdzie otrzyma większą kopertę. NOOO ALE ZESZLIŚMY Z TEMATU. HEHEHE Miało być erotycznie :)