Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szczebiotka28

ca艂owanie sie

Polecane posty

Go艣膰 szczebiotka28

Poznalam ch艂opaka...ca艂owali艣my sie na 2gim spotkaniu piescili艣my..przez kilka najbli偶szych dni sie spotykali艣my co wieczor..a nawet tez w ciagu dna,,a potem on ucich艂 przesta艂 sie odzywa膰 przez tydzie艅..a potem ja przesta艂am reagowa膰 na jego zaczepki na fb..ale po 2 miesiacach znowu sie spotkali艣my i teraz co tydzie艅 ..to na spacer..to cos mi pozyczy..bez ca艂.owania..chociaz robi mi komplementy ale zobaczy艂am na fb ze ma dziewczyne..myslicie 偶e szuka we mnie kogos? walczyc o niego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 spi.
Ile masz lat, 13?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ot juch an a
szuka zwyk艂ej przyjaci贸艂ki sram tam tam tam am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deuubi
mialam podobnie. mo偶e tylko wi臋cej sobie wyja艣niali艣my... nie chcia艂abym tego prze偶y膰 drugi raz. ale wida膰, 偶e nie jeste艣 w nim zakochana skoro cie to nie ruszy艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
mam 22 lata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnaxxx
a ile ty masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pulina11111
Je艣li ma dziewczyny to daj lepiej sobie spok贸j i traktuj go tylko jak kolege . Zobaczysz czy on cie te偶 tak traktuje a jesli bedzie chcia艂 co艣 wiecej to powiedz 偶e nie bedziesz ta drug膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
ruszy艂o ..pr贸buje stwarza膰 okazje..nie odzywa艂am sie do niego ..偶eby si臋 okresli艂.zat臋skni艂..raczej nie odmawia spotka艅 ale czasami mamy 2 tygodnie przerwy...wzi膮艂 mnie na imprez臋 na miasto ze znajomymi .jego dziewczyna w innym mie艣cie mieszka

Udost臋pnij ten post

a bo ja wiem je艣li ja mam dziewczyn臋 i druga by o mnie walczy艂a to by艂o by to dla mnie s艂odkie i mile ale narazie nie staraj si臋 o niego spotykajcie si臋 i sama zobaczysz co b臋dzie wtedy walcz o niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnaxxx
to znaczy 偶e chcia艂 si臋 zabawi膰 na boku pewnie ale jego dziewczyna co艣 zauwa偶y艂a i dlatego przesta艂 si臋 odzywa膰 a teraz zn贸w mu si臋 przypomnia艂a艣, znajd藕 sobie kogo艣 kto nie jest zaj臋ty chyba 偶e lubisz komu艣 odbija膰 faceta

Udost臋pnij ten post

a bo ja wiem je艣li ja mam dziewczyn臋 i druga by o mnie walczy艂a to by艂o by to dla mnie s艂odkie i mile ale narazie nie staraj si臋 o niego spotykajcie si臋 i sama zobaczysz co b臋dzie wtedy walcz o niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarnaxxx
m膮dry ch艂opak na dwa fronty chce jecha膰:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
teraz to w sumie nie ca艂ujemy sie..jest mi艂y do mnie m贸wi 偶e takiej dziewczynie we wszystkim pomo偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
ale czasami nie odzywa sie przez kilka dni fb..jak go zaczepie to odpowie..czasami ja sie nie odzywam..napisa艂am mu po tym goracym tygodniu pod koniec wrzesnia to by艂o..ze chce oczyscic sytuacje..on ze by艂 napiety egzaminami i sie nie odzywal..ze bedzie jak wtedy..ale wysy艂am pytania ..a potem cisza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
troszczy si臋 o mnie..ale stopuje ..nie widujemy sie tak jak wtedy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
jest ch臋tny na spotkania mi艂y..to ja zachecam do cz臋stszych spotka艅..wiem 偶e ta dziewczyna jest starsza od niego..ale atrakcyjna i wykszta艂cona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
jesli znowu bedzie d膮zy艂 do ca艂owania sie?pieszczenia i przytulania ? zrobic to z nim czy ustalic?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
je艣艂i znowu bedziemy sie ca艂owac i piescic i tulic to spyta膰 go co to dla niego znaczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
d膮偶y do sta艂ego kontaktu ze mna..co 1,5 tygodnia lub co dwa ...my艂艣icie 偶e to fair wzgledem jego dziewczyny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
w sumie m贸wi 偶e to znowu by艂a randka ..ale ma dziewczyne przeciez..nie wiem co robic? da膰 mu sie podrywa膰? a jak sie zakocham?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
kto艣 mi pomo偶e?..czyli to ca艂owanie nic nie znaczy艂o dla niego? a teraz sta艂y kontakt? co艣 z tego wyjdzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
moze to typ podrywacza? nie jest w sumie atrakcyjny az tak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
sylwester spedzi艂 na balu ze swoja dziewczyna..i chyba dwa tygodnie teraz i po co ja jestem mu potrzebna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
kto艣 mia艂 podobnie ..powiedzcie co艣 ..pom贸贸偶cie mi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
widujemy si臋 ..spotykamy..ale nie ma wiecej na razie nic..deklaracji nic ..on jest z tamta laska raczej choc nie mowi o tym..jets na fb

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szczebiotka28
nikt nie mia艂 podobnie ..nmo偶e z tego sie cos rozwin膮膰..mo偶e nie jest pewien swojej dziewczyny..

Udost臋pnij ten post