Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczebiotka28

całowanie sie

Polecane posty

Gość szczebiotka28

Poznalam chłopaka...całowaliśmy sie na 2gim spotkaniu piesciliśmy..przez kilka najbliższych dni sie spotykaliśmy co wieczor..a nawet tez w ciagu dna,,a potem on ucichł przestał sie odzywać przez tydzień..a potem ja przestałam reagować na jego zaczepki na fb..ale po 2 miesiacach znowu sie spotkaliśmy i teraz co tydzień ..to na spacer..to cos mi pozyczy..bez cał.owania..chociaz robi mi komplementy ale zobaczyłam na fb ze ma dziewczyne..myslicie że szuka we mnie kogos? walczyc o niego?

Gość spi.
Ile masz lat, 13?

Gość ot juch an a
szuka zwykłej przyjaciółki sram tam tam tam am

Gość deuubi
mialam podobnie. może tylko więcej sobie wyjaśnialiśmy... nie chciałabym tego przeżyć drugi raz. ale widać, że nie jesteś w nim zakochana skoro cie to nie ruszyło...

Gość szczebiotka28
mam 22 lata

Gość czarnaxxx
a ile ty masz lat?

Gość pulina11111
Jeśli ma dziewczyny to daj lepiej sobie spokój i traktuj go tylko jak kolege . Zobaczysz czy on cie też tak traktuje a jesli bedzie chciał coś wiecej to powiedz że nie bedziesz ta drugą.

Gość szczebiotka28
ruszyło ..próbuje stwarzać okazje..nie odzywałam sie do niego ..żeby się okreslił.zatęsknił..raczej nie odmawia spotkań ale czasami mamy 2 tygodnie przerwy...wziął mnie na imprezę na miasto ze znajomymi .jego dziewczyna w innym mieście mieszka

a bo ja wiem jeśli ja mam dziewczynę i druga by o mnie walczyła to było by to dla mnie słodkie i mile ale narazie nie staraj się o niego spotykajcie się i sama zobaczysz co będzie wtedy walcz o niego

Gość czarnaxxx
to znaczy że chciał się zabawić na boku pewnie ale jego dziewczyna coś zauważyła i dlatego przestał się odzywać a teraz znów mu się przypomniałaś, znajdź sobie kogoś kto nie jest zajęty chyba że lubisz komuś odbijać faceta

a bo ja wiem jeśli ja mam dziewczynę i druga by o mnie walczyła to było by to dla mnie słodkie i mile ale narazie nie staraj się o niego spotykajcie się i sama zobaczysz co będzie wtedy walcz o niego

Gość czarnaxxx
mądry chłopak na dwa fronty chce jechać:)

Gość szczebiotka28
teraz to w sumie nie całujemy sie..jest miły do mnie mówi że takiej dziewczynie we wszystkim pomoże

Gość szczebiotka28
ale czasami nie odzywa sie przez kilka dni fb..jak go zaczepie to odpowie..czasami ja sie nie odzywam..napisałam mu po tym goracym tygodniu pod koniec wrzesnia to było..ze chce oczyscic sytuacje..on ze był napiety egzaminami i sie nie odzywal..ze bedzie jak wtedy..ale wysyłam pytania ..a potem cisza

Gość szczebiotka28
troszczy się o mnie..ale stopuje ..nie widujemy sie tak jak wtedy

Gość szczebiotka28
jest chętny na spotkania miły..to ja zachecam do częstszych spotkań..wiem że ta dziewczyna jest starsza od niego..ale atrakcyjna i wykształcona

Gość szczebiotka28
jesli znowu bedzie dązył do całowania sie?pieszczenia i przytulania ? zrobic to z nim czy ustalic?

Gość szczebiotka28
jeśłi znowu bedziemy sie całowac i piescic i tulic to spytać go co to dla niego znaczy?

Gość szczebiotka28
dąży do stałego kontaktu ze mna..co 1,5 tygodnia lub co dwa ...myłśicie że to fair wzgledem jego dziewczyny?

Gość szczebiotka28
w sumie mówi że to znowu była randka ..ale ma dziewczyne przeciez..nie wiem co robic? dać mu sie podrywać? a jak sie zakocham?

Gość szczebiotka28
ktoś mi pomoże?..czyli to całowanie nic nie znaczyło dla niego? a teraz stały kontakt? coś z tego wyjdzie?

Gość szczebiotka28
moze to typ podrywacza? nie jest w sumie atrakcyjny az tak

Gość szczebiotka28
sylwester spedził na balu ze swoja dziewczyna..i chyba dwa tygodnie teraz i po co ja jestem mu potrzebna

Gość szczebiotka28
ktoś miał podobnie ..powiedzcie coś ..pomóóżcie mi

Gość szczebiotka28
widujemy się ..spotykamy..ale nie ma wiecej na razie nic..deklaracji nic ..on jest z tamta laska raczej choc nie mowi o tym..jets na fb

Gość szczebiotka28
nikt nie miał podobnie ..nmoże z tego sie cos rozwinąć..może nie jest pewien swojej dziewczyny..