Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość & DAREK.,

Co Ona ze mna zrobila,jestem zonaty/bylem rozsadny

Polecane posty

Gość & DAREK.,

byla tylko kolezanka z pracy,kobieta z klasa,znajaca swoja wartosc, nie nachalna,skromna,zawsze usmiechnieta,urzekla mnie sa osobowoscia.Nie wiem kiedy to sie stalo,nie potrafie zapnowac nad emocjami,gdy ja widze..to sa emocje nedopisania,chce ja tulic calowac.jestem zonaty, powywracalqa caly moj swiat-nie robiac nic, poprostu jest!

Gość & DAREK.,
3 dni temu ja pocalowalaem, odwazylem sie, nie protestowala,chcila,dzis ja tulilem tak delikatnie,oszalalem

Gość aparat007
Instrukcja obslugi jak sobie poradzic z tym problemem: wez gumowy mlotek i zamknij sie w lazience. napusc lodowatej wody do wanny. wskocz i napierdalaj mlotkiem po pustej glowie i po glowce . napieprzaj tyle, az uznasz, ze jest juz okej. potem daj buzi zonie na dobranoc.:)

Gość noo proszę cię
bidulek- zona pewnie juz nie daje? :( :( :( stad pociag do lachociagow? lafirynda z niej.

Ja kiedy mam taką pokusę wyobrażam sobie jak zmieni się moje życie gdybym zdradził żonę. Wiem jak by to przeżyła, wiem że nastąpił by rozwód ... itd. I te konsekwencje powodują że dokonują rozsądnego wyboru.

Gość Daxxx123
Jak długo się znacie?Tak odrazu ci dała czy musiałes się starać jakiś czas?

Gość Daxxx123
Poza tym w tej sytuacji to sie rozwiedź z żoną bo jej juz nie kochasz.Niech znajdzie sobie kogos kto ja pokocha bo ty swoja milosc i penisa dajesz teraz kolezance.Żonie tez sie cos należy od życia.Puśc ją wolno.

Gość kochanka Przemka
Mój partner ma żone i zdradził ją nie jeden raz,a wręcz sporo. Żona nic nie wie.On się wciągnął w ten nałóg i uważa że nie może sobie z tym poradzić. A ja uważam że jemu jest tak dobrze. Taki typ. Ale na szczeście są faceci którzy mają wyrzuty sumienia i chcą to naprawić,albo tacy którzy do zdrady czy nawet pocałunku nie dopuszczą. Chwała im!

Rzeczywiscie duzy problem... napisz jak ci sie z zona uklada? moze wlasnie ci sie nie uklada i szukasz odskoczni ? napisz cos wiecej

Gość króliczek88
Człowiek nie mydło,więc jego penis się nie zmydli. A kochać można jednocześnie dwie osoby,tylko to jest kłopotliwe.

nie co ona z tobą zrobiła, tylko jaki cieniutki jesteś. Skąd to się bierze w takich ilościach?!

Gość kolejny co nie panuje
nad fiutem, żałosne, gorzej jak zwierze bo te przynajmniej nie mają wyboru lasia widze też niezła skoro się z żonatym obściskuje

Gość wujaszek doradzi
Jak się nie wyda to śmiało to ciągnij, o ile ta druga nie będzie do ciebie jakiś roszczeń. Bez zobowiązań. Trochę emocji, radości i adrenaliny dodaje życiu smaku. Byle z głową. Bzykać tak, kochać nie.

Gość zasada nr jeden
żonaci nietykalni mężatki również i koniec tematu

Gość asienkaq123
a ja ci powiem cos innego, za dlugo, zyje na tym swiecie zeby uskuteczniac jakies gadki o wylacznosci milosci. mozna kochac i 2 i 10 osob na raz tylko to kultura, w ktorej zyjemy nam nie pozwala. sama sie wstrzymuje z rozsadku przed romansem, bo mam meza i tylko dlatego zeby ludzie nie gadali jak sie wyda. i tyle chlopie. a zakochac sie to najprzyjemniejsze uczucie na swiecie

Sa tacy ludzie. ktorzy sami sobie robia szambo w zyciu a potem maja pretensje do losu, ze zmarnowali zycie sobie i rodzinie. AUTORZE, probujesz nas wkrecac w bajke o ... niewinnym ku...stwie, ktorego jestes glowna postacia. Wystarczyloby przypomniec sobie slowa przysiegi malzenskiej, ktora wypowiedziales w dniu slubu. Nikt Cie do malzenstwa nie zmuszal, to Ty zawarles w obecnosci urzednika stanu cywilnego / a moze i ksiedza / umowe, ze bedziesz... wierny. Teraz chcesz miec nowa babe, wiec badz lojalny, powiedz o wszystkim zonie, to ona jest strona w tej waznej sprawie i to ona powinna uwolnic Cie od obowiazkow malzenskich. Rozwiedz sie, i ... hulaj dusza ! Zaliczaj wszystkie chetne d....py. Powodzenia

Gość małzenstwo44
Ostatnio gdy robiliśmy u nas impreze z okazji moich imienin.Przyszło wiele osób, moi koledzy z pracy, rodzina.. Impreza wydawała się dobiegać koncowi i wszyscy goście praktycznie już wyszli.. Wtedy właśnie pod wpływem alkoholu urwał mi się film... Obudziłem się po kilku godzinach obudzony dziwnymi dźwiękami z sypialni. Wchodzę po cichu a tam moja żona !! z moimi kolegami bzyka się jak zawodowa suczka. Zrobiłem jej zdjęcia i kiedyś jej je pokaże.. Może gdy się przyzna do tego incydentu.. Troche mnie to podnieciło, mieliście takie sytuacje już ? Tutaj zdjęcia : http://daa.pl/4mv4

Autor pewnie siedzi teraz w wannie z zimna woda i tlucze sie po lbie gumowym mlotkiem, dlatego nic wiecej nie pisze

Gość & DAREK
Ktos odpisal na moj temat. Dziekuje za wszystkie wypowiedzi.Nie wiem co sie dzieje,nie potrafie tego wytlumaczyc, wiem ze to zle, probuje o niej nie myslec, nie moge.Nie spalem pol nocy,ciage o niej mysle,zona nicego nie podejrzewa. Ona jest tez mezatka,sexu miedzy nami nie bylo,tylko pocalunek.Podoba mi sie od zawsze,jest bardzo ladna. pozwolila tylko na pocalunek,odejmuje ja,pozwala nie protestuje ale ona nie robi nic , tylko ja

Gość & DAREK
Ona ma wielu adoratorow,widze jak faceci na nia patrza,jest taka niedostepna,inna,taka kobieca Ona mnie nie zaczepia, nie dzwoni, nie pisze,nie obejmuje, nie robi nic, tylko ja tak warjuje za nia Gdy ja widze,serce mi wali jak oszalale,caly sie trzese,a gdy ja dotykam , tego opisac nie moge, to tak silne

Gość 8 DAREK
Ona nie robi nic,a ja warjuje by choc na chwile potrzymacja za reke, objac, pocalowac.Z zona uklada mi sie srednio, nie ma rewelacji

Gość 8 DAREK
Dzis zamiast zrobic cos w domu , mialem sie rano autem zajac a pisze na babskim forum, to chore , niepowazne,ale nei potrafie musze sie wygadac Jak jak bardzo za nia tesknie, jak mi jej brakuje,jak ja przezyje ten weeekend, che do niej

Gość 8 DAREK
bosa bosa to nie bajka o niewinnym k...,miedzy nami nei bylo sexu, ta kobieta nie robi nic by mnie zaciagnac do lozka, to ja za nia latam jak glupi, ona tylko jest

Gość chlopysomgupiebabywredne
ona robi dużo, bo na to pozwala. Ale te chłopy gupie som :o

Gość 8 DAREK
Ciagle patrze w komorke, moze cos napisze,zadzwoni, wiem ze tego nie zrobi ale zyje nadzieja, chcialbym ja moc choc na jedna chwilke uslyszec,zobaczyc,wiem ze to dzis nie mozliwe Ona nie zadzwoni, nie napisze,nie odezwie sie Ja tez nie chce sie az tak narzucac,choc moglbym nawet pojechac na chwile do niej by ja tylko zobaczyc , potrzymac za reke

Gość 8 DAREK
No pozwala, ale minelo bardzo duzo czasu zanim na cokolwiek sie odwazylem,balem sie, i boje czegokolwiek zrobic by jej nei wystraszyc,nie urazic,stracilem glowe i rozsadek

Gość agnieszzzzzka
Słuchaj niby Darku :-O wszyscy juz wiemy,z e jesteś kobietą, która nie ma nic do robienia tylko bawi się w jakies udawane romanse. Daj spokój . żaden facet tak nie pisze, nawet najwięksyz pantofel czy zakochany, bo facet to facet