Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość & DAREK.,

Co Ona ze mna zrobila,jestem zonaty/bylem rozsadny

Polecane posty

pomyslcie czasami o dzieciach, zon i mezow mozna miec wielu, ale dzieci maja biologicznych rodzicow JEDYNYCH na cale zycie. To im wyrzadzacie najwieksza krzywde WY wszyscy puszczalscy

Gość 8 DAREK.,
zakochalas sie w nim tak?boisz sie powiedziec ,czego od niego oczekujesz?

Gość to ty DADI
po chuja sie zeniliscie i za maz wychodzilyscie debile i szmaty :-O

Gość 8 DAREK.,
bosa,ja myslalem i uwierz nie raz mialem propozycje,nei bede pisal jakie sa kobiety(nie wszystkie)al etakie na jednorazowe przygody , na jedna noc wybacz ale nei wypada opisywac

Gość 8 DAREK.,
skad qrwa moglem wiedziec o mnie spotka za 15 lat!ze spotkam na swoej drodze kbiete ktora tak mi w glowie zawroci slad qrwa

Gość jako duży chłopiec
znasz ewentualne konsekwencje moje zakochanie prawie zniszczyło moje życie, nie jest łatwo pozbierać się i wrócić do tego co było, zapomnieć się nie da i już nic nigdy nie będzie takie jak przedtem koorwa jak ja za nim tęsknię

Gość 8 DAREK.,
coo odpisz

Gość to ty DADI
imbecylu skonczony to SIE ROZWIEDZ Z ZONA DO KURWY NEDZY!!!!!!!! nikt nie wie co go czeka za 15 lat ale jest cos takiego JAK PRZYSIEGA MALZENSKA KRETYNIE KTORA W PELNEJ SWIADMOSCI ODDALES!!! idz zwal konia to ci przejdzie palancie :-O wspolczuje zonie

Gość assssasasasa
Darku, skąd jestes?

Gość coooo?
:)Gdybym sie nie zakochala to bym sie nawet dotknac nie pozwolila. Powiem mu to i co? Albo odpowie, ze odwzajemnia i beda komplikacje, zaczniemy byc dla siebie czuli albo sie przestraszy i bedzie mnie unikal. Nie pozwole mu odejsc od zony, ale nie chce go stracic. Sama nie wiem czego bym chciala, wiec niech los decyduje.

Gość 8 DAREK.,
przysiegalem nmajac 20 klika lat,myslaelm z eto na cale zycie, ta cala przyjega to sciema!jak mozna przysiegac nei wiedzac czy mozna jej dotrzymymac ,przyjegamy majac kilkanascie lat nie wiedzac nic o zyciu

Gość 8 DAREK.,
coo A nie czujesz, nie widzisz czy on odwazemnia?on jest czuly,chyba kobiety tez to wyczuwaja?No tak takie wyznanie moze wiele zmienic,zapewne sie boisz.ja z nia porozmawiam

Gość dmbdsbffsds
a to do kogo masz pretensje, ze przysięgałeś???? :-O Kurwa Ty jesdnak kretyn jesteś :-O ja też kiedyś miałam 20 kilka lat i jakoś nie przysięgałam, bo mam mózg i w przeciwieństwie do Ciebie umiem samodzielnie myśleć i nie zamierzam przysięgać komuś czegoś, bo to hipokryzja, bo ani ja ani ta druga strona nie wie, co bedzie za 20 lat. Ale Ty DOKONAŁES JUZ ŻYCIOWEGO WYOBRU :-O i skoro juz przysięgałe s, to miej jaja i zachowaj się z honorem jak facet :-O

Gość assssasasasa
skąd chłopie jestes?

Gość 8 DAREK.,
zabcia po czym poznaje,to cala otoczka ,widze ja wszedzie kazdy jej ruch, jak sie smieje ,porusza jak ja widze to sie trzese,cos mi sie w glowie robi

Gość assssasasasa
coooo? - skąd jestes?

Gość laladuzanieduza
opowiadacie troche głupoty/ kazdy zdradza, romansuje, koketuje itp./takie zycie, ze spotykasz osobe, wychpdzisz za maz czy zenisz sie, mijaja lata- i czasami pojawia sie osoba którą czasami zaczyna sie kochac, nic na to nie jestesmy w stanie poradzic.Nie robice nagle wszyscy z siebie cnotliwych ludzi , bo to akurat guzik prawda

Gość 8 DAREK.,
a czy to takie wazne skad?

Gość laladuzanieduza
o to chodzi, guzik was obchodzi skad

Gość 8 DAREK.,
dmbdsbffsds no jedziesz rowno,mi nei wypada bo jestes kobieta.Ale powiem ci jedno dziwna osoba jestes,nie wiesz co ciebie moze spotkac jeszcze w zyciu, wiesz?moze ty tez kogos takiego spotkac i co? odrazu sie rozwiedziesz , przekreslisz wszystko? odrazu tak zrobisz?nie wierze

Gość assssasasasa
narazie podaj województwo

Gość laladuzanieduza
zycie pisze rozne scenariusze- maja c 15 lat mozna mowic, - ja nigdy, w zyciu, mnie nigdy to nie spotka, ....................pamietajcie- nigdy nie mow nigdy, bo jescze sie zdziwicie

Gość 8 DAREK.,
ja sie zdziwilem i to bardzo.Mam ladna i zgrabna zone,i co z tego,gdybym kmus powiedzial kto widzial ja ze chche ta kobiete zdradzic to by mnie wysmial

Gość laladuzanieduza
napisze jeszcze raz- życie!

Gość jako duży chłopiec
widzisz kobiety zakochują się w swoich kochankach a ty od żony nie odejdziesz, więc skrzywdzisz je obie, żonę zdradą a kochankę rozstaniem

Gość 8 DAREK.,
musze juz uciekac, zona dobrej nocy coo napisz co postanowilas daieki za mile i nei mile komentarze

Gość Wez autko i jedz
Sie przebadacPrzy okazji wez pare osob z kafeterii :)

Gość coooo?
Mysle, ze odwzajemnia i tak jak ja probuje z tym walczyc. Ludzie, latwi Wam mowic i oceniac innych dopoki sami nie znajdziecie sie w takiej sytuacji.

Gość coooo?
Tez napisz co ustaliliscie. Dobrej nocy