Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość & DAREK.,

Co Ona ze mna zrobila,jestem zonaty/bylem rozsadny

Polecane posty

Gość arwena1234
tylko bądź....

Gość szczerze powiem, ze ja
No trochę mnie trafiło, chyba to jednak trzeba będzie zakończyć, bo pewnym swoim zachowaniem mnie wkurza. zobaczę co będzie w poniedziałek. Może ja zacznę teraz być raz na tak raz na nie :-) ciekawe czy dam radę Żona nie ma powodu do domysłów. Miłego weekendu.

Gość Mjaaajka 28
Ja nigdy nie wejdę w taką historię, jesteście okropni

Gość mnytre
////////////////

Gość świoat jest pełen qrw
Aż szok, że tyle osób przeżyło takie historie. Gdzie jest wierność?

Gość 8 DAREK.,
Przezylo, myslisz ze to jest planowane?nie

Gość 8 DAREK.,
mlody28 hej No tak latwo sie z tego nie wyplaczesz

Gość 8 DAREK.,
szczerze hej Ona chyba Cie troche kreci tym zachowaniem,faktycznie troche dziwne, ale moja kolezanka tez podobnie sie zachowuje Jak ja bym chcial o niej zapomniec,by jej poprostu nie bylo, by nigdy sie nie pojawila w oim zyciu

Gość 8 DAREK.,
Z zona wychodze, proponuje roznego rodzaju spacery , wyjscia,no nic nie pomga

Ja mam podobnie, chociaż już nie jestem żonaty (na szczęście). Dwa miesiące temu spotkałem dziewczynę. Druga ranka, pierwsza noc u niej, a ja zadurzylem się po uszy. To ciepło, czułość, to takie inne niż cała reszta "jednonocnych związków " , których ostatnio niestety dużo miałem. Nie mogę przestać o niej myśleć, chociaż łączy nas więcej niż dzieli i ledwo mówimy w tym samym języku. A mówią, że seks na pierwszej randce degraduje...

Ja mam podobnie, chociaż już nie jestem żonaty (na szczęście). Dwa miesiące temu spotkałem dziewczynę. Druga randka, pierwsza noc u niej, a ja zadurzylem się po uszy. To ciepło, czułość, to takie inne niż cała reszta "jednonocnych związków ", tego domagania się kutasa. Nie mogę przestać o niej myśleć, chociaż dzieli nas więcej niż łączy i i ledwo mówimy w tym samym języku. A mówią, że seks na pierwszej randce degraduje...

Gość mlody28
siemka no ja sie chyba nie chce z tego wyplatywac, siet! za dobrze mi gdy ja widze :p ale mam wqrwa na maxxa gdy ta seksowna cholera robi ze mna co chce. Jestem jak pies na jej zawolanie Ona zagwizdze a ja juz merdam ogonem //

Gość Zaraz wybuchne
Wezcie autko i jedzcie sie wszyscy przebadajcie.

Darku, ona mnie nie kręci tym swoim zachowaniem, natomiast w momencie jak jest na tak, jest tak ujmująca, czarująca i czuła dla mnie, że łeb urywa :-), serio. Jakieś dwa tygodnie temu byłem zły na całokształt, ona myślała że to głównie na nią, a ja byłem zły na nią tylko troszeczkę i swoją postawą spowodowała, że mi przeszło i humorek mi powrócił. Zobaczymy co będzie dzisiaj, mam nadzieję, że będzie miło :-)

mlody28 póki co jeszcze nie doszedłem do tego stopnia, żeby tak bardzo robiła ze mną co chce, nie latam za nią jak pies (jeszcze :-))

Gość 8 DAREK.,
Hejka widzilem ja dzis przez chwile,nie moge sie skupic na prace,marze o niej ,ja pierdole

Gość 8 DAREK.,
szczerze wiem o czym piszesz,uwilbiam jej delikatnoc,ja chyba sie juz z tego nie wyplacze

Gość 8 DAREK.,
Anony_Mouse Powiem Ci ze ja mialem mnostwo propozycji, szybkiego sexu, nie korzystalem, Z ta kobieta nei spalem, wystarczy ze przejdzie obok, dotnie mojej dlon, a ja juz sie caly trzese.Sa kobiety poprostu ktore tak dzialaja

Gość 8 DAREK.,
mlody28 Widze sie sie wkreciles,ale jak ci tak dobrze z tym to ok,ja juz wiem na obecna chile ze sie nie wyplacze z tego, choc probowalem

Gość 8 DAREK.,
nie moge pracowac, widzilem ja jest fajnie ubrana,nie moge sobie poradzic, zaprosze ja na kawe zrobimy sobie przerwe

Gość Drogi darku
Wyplacz sie i to szybko , bo za chwile zona Cie wyplacze albo jej maz. Nie bedzie milo.

Gość 8 DAREK.,
probowalem,nie moge,nie potrafie o niej zapomniec,nie ma miedzy nami sexu,ja nie darze do tego,choc mam ogromna ochote,na sama mysl o tym ze moglbym z nia,,,tchu mi brak

Gość 8 DAREK.,
Chyba strace wszystko, bo juz za pozno dla mnie

Gość 8 DAREK.,
kiedys mi powiedziala ,ze nie powinnismy wogole sie spotkac,jestey w zwiazkach,ja mam zone,ona meza ze to zle

Gość y^^y
w jakim sensie 'za pózno" ? stracisz zone ?

Gość y^^y
kochasz ją ?

Gość 8 DAREK.,
Wiem ze to zle, ja glupi zaprzeczylem mowiac ze zycie mamy jedno,ona powiedzila ze mamy zwiazki, ale jednak mnie caluje

Gość y^^y
to tylko chcica

Gość 8 DAREK.,
kogo ,zone?chyba tak, tzn wiele jej zawdzieczam,ja juz nawet tego nie wiem, ale chyba kocham zone

Gość y^^y
a ją ?