Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomna !!!!

DOROSŁE ŻYCIE RODZINA DZIECI NA WYNAJMIE !!!!

Polecane posty

Gość bezdomna !!!!

witam , mam takie pytanie czy jest tutaj ktoś po 30 r.ż kto mieszka z rodziną w wynajętym mieszkaniu ? jeśli tak to dlaczego ? Ja przyznam ,jestem przerażona ,kraków -wynajem 2 pokojowe 1200 zł, bez szans na kredyt ,ja i mąż licha praca (cud że ja dostałam niedawno ),jedno dziecko 12 lat i pies. Czemu ? chyba sami zawaliliśmy , rodzin nie mamy ,mąż jest raczej dupa ,mieliśmy firmę ,upadła ,zostały długi. Nam ledwo starcza na ten wynajem , oszczędzamy na jedzeniu ,ten kraj to masakra. Sen z powiek spędza mi brak własnego lokum :(

Gość gruby albert
wyjedzcie zagranice

Gość ma pani racje
nie tylko ty!!!!!!!!!!!!! a do rodzicow isc?? albo od miasta sie starac nie mozesz?

Gość tak my mieszkamy
tez na wynajetym 1000 plus media swojego nigdy nie bedziemy miec a nawet nie chce bo nie wiem czy bedziemy w stanie spłacic kredyt z\ praca nie wiadomo zdrowie tez chujowe :o

Gość yoko onoo
tak ja ,mam 32 lata i mieszkam z rodzicami ,dzieci brak , baby też

Gość ma pani racje
zagranice bo tu tsaki miodek hahahahahhaa wkurwia mnie fgadanie takie

Gość vfvgbfdvgbfvbd
jakbym mieszkała na wynajmnie to bym sobie dzieci nie robiła! wiadomo że uczciwą pracą nie zarobisz w tym kraju na mieszkanie, ja mam po rodzicach i dziadku do podziału z siostrą i bratem dom i mieszkanie. moj maz od swoich rodzicow ma dom. na razie tyramy w korporacjach, ale planujemy wlasny biznes. na waszym miejscu wyjechalabym za granice, chociaz jedno z was, zeby syn cos mial jak dorosnie.

Gość bezdomna !!!!
tak my mieszkamy a macie dzieci ? ile lat ? jak sobie z tym radzicie emocjonalnie ? bo ja jak pisałam załamka Nie mamy rodziców ,tzn ja mam matkę ale tylko w akcie urodzenia. Od miasta :D:D , no dostaliśmy socjalne na rok , pozniej nie przedłuzyli bo śmieliśmy firmę założyć.

Gość vfvgbfdvgbfvbd
sorry, przeciez nie napisalas czy to syn czy corka, jakos tak sama wydedukowalam ..

Gość bezdomna !!!!
vfvgbfdvgbfvbd dziecko cóż nie było planowane ale bardzo je kochamy i nie wyobrażamy sobie życia bez niego! czasem tak jest,zabezpieczasz sie myślisz mądrze i zonk

Gość bezdomna !!!!
dobrze wywnioskowałaś ,chłopiec :)

Gość vfvgbfdvgbfvbd
ja dzieci nie mam, dopiero dojrzewamy do tej decyzji, mam 28 lat. a co to za biznes zalozyliscie, jesli mozna wiedziec, ze wam nie wypalilo???? w krakowie??

mam ponad 30 lat.Wynajmuje mieszkanie innym.Takie jest zycie,paskudne.dla mnie nie jest normalne zeby rodzina ze srenimi zarobkami nie moga wziac hipoteki.

Ni jestem po 30 ale w pobliżu i mieszkam na wynajmowanym :( 1400 zł z rachunkami co miesiąc w dupe ;( Bez szans na odłożenie...

Gość vfvgbfdvgbfvbd
chyba zostane wrozka ;) wiem ze ludzie z krakowa tyraja w holandii w szklarniach, 3 lata pracy i mozna kupic mieszkanie w krakowie, nowiuskie.

Gość bezdomna !!!!
założyliśmy hostel ,sami nie wierzymy że nie poszło , chcielismy normalnie zgodnie z prawem ,bez umów smieciowych z ludzmi ,koszta nas zeżarły, pojechalibysmy ale co z synem ? teraz pópjdzie do gimnazjum,jest trudnym dzieckiem.

Gość tak my mieszkamy
mamy synka 4 letniego i kota mąż pracuje ja też ale co z tego jak moja pensja cała idzie na czynsz część kasy męża na media jedzenie przedszkole .... nie zostaje nic ......

Gość bezdomna !!!!
jakby nie patrzeć kraj absolutnie bez perspektyw ,absolutnie !

vfvgbfdvgbfvbd hahahahaaaa podaj namiary na te szklarnie,pewnie chetnych bedzie wiecej. W Holandii,Niemczech Anglii,Norwegii ikt nie zarobil w ciagu roku na hipoteke.Marna wrozka jestes,na pewno nie skorzystam.Odradze innym

Gość bezdomna !!!!
nie no ona pisała o trzech latach tyrki ,nie o roku

To ja ci powiem jak wygląda wyjazd bo znajoma wyjechała z 2 dzieci do Niemiec. 1 dziecko miało z 10 lat a drugie jakies 15. Poszły do szkół przygotowawczych integracyjnych z innymi zagraniczniakami, gdzie się uczyły od podstaw języka a później do normalnych. Obecnie są tam z 5 lat, qmpela ma socjal na dzieci, sama bierze socjal na siebie i pracuje na czarno, mają kupę kasy i 4 pokojowe mieszkanie, starsze dziecko kończy zawodówkę, młodsze wybiera sie do liceum.

Gość bezdomna !!!!
nie da się ukryć że do takiego wyjazdu te potrzeba odwagi ,dużo odwagi ,a najbardziej blokuje mnie syn , jak się zaklimatyzuje ,jak nauka skoro w pl nie radzi sobie zbyt dobrze.

Gość vfvgbfdvgbfvbd
kochanka Frnanka ale z ciebie idiotka ze tak pojade z grubej rury!!! to byli moi znajomi mojej siostry i daje sobie ręke uciac ze tak było. ale jak ty wolisz siedziec na dupie i narzekac i jeszcze sie smiac, to co mnie to obchodzi. autorko: to niech chociaz maz pojedzie.

Gość vfvgbfdvgbfvbd
kc=ochanka franka ignorantko!!! to byli znajomi mojej siostry i daje reke ze tak było!!! ale jak ty wolisz siedziec na dupie i narzekac to co mnie to obchodzi!!! no i pracowali we dwojke, czyli jakby nie patrzec wyszlo 6 lat pracy.

Miagwa,twoja kolezanka jest w UK.Zyje nie z pracy tylko z robienia dzieci. Taki numer nie przejdzie w BE,NL NorwegiiMusisz zapracowac zeby dostac.Nawet jak sie uda,to bedziesz mieszkac w slumsach.Najgorszych ,najtanszych dzielnicach miasta,gdzie czarna maz bedzie cie oblepiala z kazdej strony.

Gość aaddaadd
wyjazd z kraju najlepszym rozwiazaniem. ja z mezem i dwojka dzieci jestesmy w anglii. maz pracuje w resteuracji, ja pracowalam do czasu jak dzieciaki sie urodzily. od dwoch lat sziedze w domu. dorabiam kiedy maz jest ma wolne. mamy czteropokojowy dom, do ktorego doplaca nam krolowa Elzbieta :), troche zasilkow i calkiem niezle nam sie zyje. jak mlode zaczna przedszkole, ja wracam do pracy i znow zaczniemy odkladac.

@kochanka Franka - no przecież wiem gdzie jest, nawet byłam u niej w wakacje w odwiedziny. I nie obrażaj ludzi, których nie znasz. Widać niewiele wiesz w temacie skoro się tak rzucasz od razu. Kobieta ma stały pobyt, dzieci w niemieckich szkołach i za to sa benefity, z reszta widać że z ciebie ignorantka.

vfvgbfdvgbfvbd jak by nie bylo,na idiotke wyszlas ty i wiara w klamstwa twoich znajomych.Mieszkam "NA WIELKIM ZACHODZIE " ponad 10 lat. Z tej grubej rury wychodzisz na marna dzurke ktor goowno wie.Znajomi porobili zdjecia na FB przy chatach i limuzynach miesiac od wyjazdu?????????? buhahahahahhahhahhhhaaaaa :D :D :D