Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagunia z wesela

HASHIMOTO-MOWI MI KOLEZANKA ZE TO NIC TAKIEGO A JA CIERPIE!

Polecane posty

Gość Jagunia z wesela

Choruje ja hashi (tzn stwierdzono 7 lat temu, ale zaczelo sie pewnie duzo wczesniej). Plus niedokrwistosc zlosliwa. Wspolokatorka mi powiedziala, ze jej kolezanka ma ta sama chorobe i mozna z nia zyc i nic sie nie dzieje i wszystko jest w porzadku. Jak to w porzadku????? A co z moja pamiecia? z moimi pieknymi niegdys wlosami? z waga? z samopoczuciem????Kiedy nie mozna wstac z rana, kiedy wszystko boli...kiedy mialam "zejscie" bo serce przestalo pracowac? Jak dla mnie to akurat " nie jest tylko branie tabletki".A moze przesadzam?

Gość medus_A
być może masz źle dobraną dawkę leku, podaj wyniki badań razem z normami laboratoryjnymi

Gość Mysza_87
Zalezy tez od człowieka, jego indywidualnych predyspozycji. Kazdy inaczej będzie przechodził daną chorobę

Gość Jagunia z wesela
Jesli chodzi o leki to mam dobra dobrana dawke leku. bo mam regularne badania. Moim zdaniem choroba zostala wykryta jak jeszcze nawet nie bylo ZADNEGO ARTYKULU PO POLSKU NA NECIE. Teraz jest wieksza swiadomosc, bo jest wiecej forow i wiecej osob ma ta chorobe. wiec ja cierpie, bo niestety . kiedys poszlam do lekarza to mi powiedzial ze leniwa jestem a to byly pierwsze objsawy choroby.