Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez kozery

kobiety mnie kochają

Polecane posty

Gość Bez kozery

Sam niewiem dlaczego,ani nie jestem,bogaty,ani wysportowany,ani jakiś super przystojny.To co sprawia,że one tak na mnie lecą? Jedyne co usłyszałem kiedyś to to,że mam to coś w oczach ale co?

Gość .klaustrofobia.
myślę że skoromność tu nie ma nic do tego. Jest coś takiego. Nawet jak się ogląda filmy to są aktorzy którzy nie są ładni a jednak robi się wilgotno na ich myśl.

Gość Bez kozery
Nie wiem parówe mam normalną. Jest to fajne ale kiedyś tak nie było czyżby wiek

Gość acordeon
Po przekroczeniu 30 też zauważyłem to u siebie

Gość acordeon
Do 30 było zwyczajnie teraz kobiety bardziej się mną interesują,wyrażnie to można odczuc,a najlepsze w tym wszystkim jest to,że kumple,którzy kiedyśbyli tzw lovelasami teraz pytają co ty im pier....,że tak się kleją do ciebie -sam nie wiem

Gość menażka
może macie urok osobisty

no tu jakos zaden z was nie błyszczy:O ciekawe co to za kobiety sie tak kleją?:P

nei_nei dobry kandydat na ojca to dla faceta zniewaga, nie sadzę by jakaś kobieta tak dobierała faceta. Na pewno przed takimi uciekacie

[zgłoś do usunięcia] pirat flapjack nei_nei dobry kandydat na ojca to dla faceta zniewaga, nie sadzę by jakaś kobieta tak dobierała faceta. Na pewno przed takimi uciekacie xxx w zaleznosci czego kobieta szuka...ojca dzieci czy kochanka?:D

Piracie, no niekoniecznie. Ojciec z dzieckiem w parku na spacerze to jeden z najbardziej przyciągających widoków i wabik na kobiety :-) Wyjście z takim dwulatkiem jest jak lep na muchy :-)

Może zmieniliście image,facelifting:).Z moich spostrzeżeń mogę tylko wywnioskować,że kiedyś będąc buńczucznym wyrostkiem z łysą głową trochę typ dresiarza,ale nie( dresiarz typowy) nie miałem takiego zainteresowania,wsród płci przeciwnej jak obecnie Wydaje mi się,że w myśl zasady im wino starsze tym lepsze działa ten fenomen

Androgen kolega mi opowiadał że wychodził z śmiałym czterolatkiem na spacer. syn siostry dziewczyny. ten mały zawsze podchodził do dziewczyn a kolega nie mógł się odpędzić od dziewcząt

Uciekamy? :D Mylisz dwa pojęcia - kandydata na ojca z podtatusiałym z wygladu facetem. I A to czego szuka świadomie może być zupełnie sprzeczne z tym, czego podświadomie szuka jej mózg. Największe wzięcie ma się zawsze wśród rówieśników, czyli na 30-latkow lecą 30-latki, kobiety u szczytu swej płodności - mózg wariuje :D To nie ma znaczenia co kobiety myślą, że myślą. Popedem seksualnym sterują hormony, a nie logiczne myślenie.

Gość kierowca rosomaka
Pewien soltys mowil co drugie slowo "kurwa". Za miesiac mial jechac na spotkanie z ministrem rolnictwa i przyswajal sobie przez ten miesiac, ze zamiast "kurwa" bedzie mowil "zaba". Wchodzac do gabinetu ministra potknal się o dywan mowiac: - O, zaba! Minister wstaje zza biurka i mowi: - A skad się ta kurwa tu wziela?

Uciekamy? Mylisz dwa pojęcia - kandydata na ojca z podtatusiałym z wygladu facetem. I A to czego szuka świadomie może być zupełnie sprzeczne z tym, czego podświadomie szuka jej mózg. Największe wzięcie ma się zawsze wśród rówieśników, czyli na 30-latkow lecą 30-latki, kobiety u szczytu swej płodności - mózg wariuje To nie ma znaczenia co kobiety myślą, że myślą. Popedem seksualnym sterują hormony, a nie logiczne myślenie. Kandydat na ojca to facet stateczny, na kochanka odwrotnie, jeśli dobrze myślę. Zawsze myślałem że kobiety lecą na starszych, a przede wszystkim reputację. Popęd seksualny nie służy by dorobić wydarzeniom zaistniałym legendy dla czego tak się stało a nie inaczej?

Moj dobry znajomy od kiedy zaczął robić się (SZPAKOWATY) stwierdził,że nie ma lepszego wabika na kobiety,i faktycznie coś w tym jest

Samiec zdolny przekazywać zdrowe geny i zapewnić opiekę nad potomstwem jest postrzegany jako bardziej atrakcyjny. Więc będzie częściej wybierany :-)

"kandydat na ojca to facet stateczny" No chłopie, musisz się sporo douczyc o sposobie dobieranią partnerów seksualnych przez kobiety :D Jedna rzeczą jest, kogo kobieta wybiera do zapłodnienia, a druga - kogo wybiera do wychowania dziecka :D I dopiero znając te różnice wiesz, ze z biologicznego punktu widzenia ojciec, czyli ddawca genów to nie to samo, co ojciec-mąż. :D I No ale oczywiście możesz mi nie wierzyć :D

Bitch please. Ja klopotow z tym raczej nie mialem, ale po slubie i przekroczeniu magicznego wieku to sie jakies apogeum zrobilo. Teraz mam zone, stala kochanke i 6 innych kobiet które chętnie, jak najbardziej, chcą seksu ze mną. Wiek od 24 do 40 lat, męzatki, rozwódki i panny. Wystarczy tylko zgrać terminy i bang. Może to czasy sie zmieniły? Żeby nie było, nie narzekam, ale kiedyś to się trzeba było napracować, teraz zajmuje to 20 minut. I dobrze;)

Tak jak ktoś wyżej napisał do założenia rodziny kobiety częśćiej będą sięgać po mężczyzn emocjonalnie ułożonych.Na szybki numerek wybiorą tego nabuzowanego hormonami(testosteronem) gdzieś nawet był artykuł na ten temat

Masz w sobie coś, co przyciąga kobiety Tak zwany urok osobisty, z którym najwyraźniej się urodziłeś. :) W sposób naukowy nie da się tego wyjaśnić, chociaż już jest pewnie psychologiczne uzasadnienie, to zawsze zostanie w sferze domysłów i interpretacji a ta bywa różna. Dlatego nie pozostaje ci nic innego jak korzystać z daru jakim obdarzyła cię natura. :)

Deemachn tak jak napisałeś kiedyś trzeba było się natrudzić,wydeptać ścieżkę,a teraz tak bywa,że gdyby nie fakt,że człowiek ma rodzinę to mógłby czasami przebierać jak w pomidorach na miejskim targu

Pirat, tak w skrócie? Typ dawcy genów to taki Androgen na przykład. Wszędzie się wciśnie, żadnej nie przepuści, nawet jak ma małe szanse na sukces, to go to nie odstrasza. I kobiety wokół niego krążą. Ty. Natomiast hjestes typem ojca-wychowawcy. Siedzisz, dumasz, kombinujesz - a jak w koncu postanowisz ruszyć na łowy, to się okazuje, że wszystko w okol już zaliczył Androgen, a tobie pozostaje albo czekać na cud, akbo pogodzić się z tym faktem i wziąć to, co zostało, czasem z bonusem w postaci Andro-juniora. :D

buhahah dzięki za ocenę ale ja na nikogo tutaj nie poluję i nie zamierzam. Sorry pół roku temu kogoś upolowałem a miałem 10 przeciwników i byłem najlepszy ale to był wygłup