Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejranajtli

Jeśli facet dzwoni raz w tygodniu, to znaczy, ze...

Polecane posty

Gość klara50a
witam.czy uwazacie ze kocha, jesli pisze i dzwoni w kazdym mozliwym momencie.?dostaję ok.50 smsów dziennie, jestesmy rok razem, ale mam watpliwosci czy to jest to

Gość malgocha239
z moim facetem widuje sie tak 3 razy w tygodniu, jestesmy rok razem/ tez mnie czasami zastanawia czy jestem wazna, czy mu zalezy- w miedzy czasie w którym sie nie spotykamy pisze smsmy praktycznie cały dzien, tak co 20 minut...

Gość kejranajtli
malgocha ja nawet jakbym chciała to bym nie mogła tyle pisać, bo chodzę do pracy, w której nie mam czasu na takie rzeczy, a po pracy mam rózne kursy, warsztaty, fitness. Natomiast on w pracy ma nieco luźniej niż ja. Poza tym my jesteśmy po 30tce.

Gość zasada nr 1
nie wiem czy to mnie pytałaś czy jak nie dzwoni to myślę że nie myśli :) wiem że myśli :):):) a znamy się drugi rok wiek 30. z większym plusem :)

Gość Shinebright
Zasada nr 1 napisz proszę, skąd wiesz, że myśli? Ja też mam takie wrażenie, ale jeszcze nie śmiem go zapytać

Gość kejranajtli
zasada : tak, pytałam Ciebie. Skąd wiesz, że myśli mimo że dzwoni raz w tyg.? Może śle Ci smsy, maile? Albo wysyła jakieś prezenty? My też jesteśmy 30plus. eh:O

Gość zasada nr 1
ale ja nie mówię że dzwoni raz w tygodniu pisałan że dzwonimy do siebie bardzo rzadko a czy myślę :) mam nadzieję że tak nie spytam a jeżeli się mylę...no cóż i tak miłe uczucie pozdrawiam dzisiaj już znikam z kafe :)

Gość kejranajtli
E to Twój przypadek nie pasuje do tego tematu :)

Gość malgocha239
tez jestesmy po 30tce, tez pracujemy, fitness, zainteresowania...ale jak mamy wolny dzien, to piszemy piszemy piszemy:)