Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_24

przeziębienie w ciąży

Polecane posty

Gość fiołek_24

Od wczoraj "coś mnie połamało", okropny ból mięśni i kości, gardło nie boli ale za to mokry kaszel z wydzieliną żółtą, 37,5 temperatura, zmęczenie i osłabienie. Dzwoniłam do mojego ginekologa kazała mi leczyć się domowymi sposobami. Zaznaczę, że przed świętami miałam tez taki kaszel i okropny katar, 2 tyg się leczyłam. Moje pytanie do was jak wy się leczycie przy takim przeziębieniu? Najbardziej szkoda mi synka mam nadzieje, że nic mu nie będzie :(

Gość mamagiema
A w którym jesteś tygodniu? Ja gdy się przeziębiłam, a było to w pierwszym trymestrze, to leczyłam się tylko i wyłącznie domowymi sposobami. Jest jeszcze taki syrop dla kobiet w ciąży na przeziębienie - Prenalen. Też go piłam i fajnie działa - jest na naturalnych składnikach.

Gość fiołek_24
26 tydz, tez mam ten syrop pije go, na razie duze ilosci wit C, herbata z miodem, łózko i duzo picia. Moze pomoze

Gość fiołek_24
myszka83 Ja też to brałam przed świetami jak byłam chora nic to nie dało. Poczekam moze te domowe sposoby pomogą a jak nie to w poniedziałek do lekarza pójdę.

Gość marcowamamuska
Ja w święta byłam chora. Leczyłam się wyłącznie domowymi sposobami. Mleko z miodem na gardło, herbatki z miodem i dużą ilością cytrynki i syrop z cebuli ;p a i na katar inhalacje (za pomocą zwykłej miski)

Gość marcowamamuska
Ja w święta byłam chora i leczyłam się wyłącznie domowymi sposobami. Mleko z miodem na gardło, herbatka z miodem i dużą ilością cytrynki, syrop z cebuli i inhalacje na katar ( za pomocą zwykłej miski) Po 3 dniach już byłam zdrowa ;)

Gość fiołek_24
No ja też mam nadzieje,że mi szybko przejdzie. A z czego robiłaś te inhalacje?;)

Gość Bądź sobą
Ja poszłam do rodzinnego miałam okropny kaszel. Przepisał mi leki m.in. syrop drosetux i gripphell jakoś tak. Przepisała mi też saszetki na odwodnienie ale pije tyle wody że nie brałam tego.