Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asienkaq123

kobieta, ktora leci ma faceta i mu to pokazuje :)

Polecane posty

Gość asienkaq123

czy naprawde jak leci na was babka, komunikuje wam to wprost, flirtuje, sama zacheca do jakiejs erotycznej reakcji z waszej strony to was to do niej dystansuje? chcialabym jedynie sie pobzykac z kolega, nic od niego nie chce bron cie panie boze, moze troche sie zakochalam, ale to nie ma znaczenia, bo nie chce zwiazku . dodam, ze fajna kobieta, taka, ktora sie podoba wiekszosci i wam tez z reszta. opieralibyscie sie przed seksem?

Gość asienkaq123
up, up prosze o zdanie na ten temat :)

Gość baba z cielencino
ale o co chodzi? jak jesteś taka piękna jak myślisz to gość już jest twój, mnie się wydaje, że jest inaczej

Gość powiem ci prawdę.
możesz mu się nie podobać, widać że jesteś pewna siebie a takie są zazwyczaj zrobione tipsiary-paszteciary, naprawdę nie ma nic bardziej irytującego niz nachalny lachon który cię nie pociga

Gość te sposoby znam
legginsy , ccameltoe , buttcrack , głeboki dekolt

Gość te sposoby znam
legginsy , cameltoe , buttcrack , głeboki dekolt

Gość asienkaq123
do tipsiary mi daleko, a facet najwyrazniej czeka na moja jasna i konkretna prosbe, bo aluzje o ' czyszczeniu komina' itd. z jego strony juz dawno byly. zastanawiam sie czy zaproponowac wprost, czy nie dostane kosza? a wiem, ze mu sie podobam, bo mi to powiedzialq po prostu, w sumie powinnam zapytac czy jezeli takie flirty i teksty juz odchodza to czy mam sie na niego rzucic z wlasnej woli i czy nie bedzie to zle odebrane, w sumie trwa to pol roku i juz nie mam ochcoty na niedomowienia

Gość te sposoby znam
asienkaq a stosujesz metody wymienione przez moją osobe ? ?